Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

MEZHEP DİYE BÖLÜNDÜK

2014-07-20 00:00:00
1713 OKUNMA

Levent SERDAR

Ey gidi siyonist mahluklar. Bu azgınlık ilk değil ki sonuncu da olmayacak. Ümmet bir değil ki suratınızın ortasına okkalı bir tokat patlatacak.

Azgınlığınız dillere destan oldu. ilk olarak Firavun!  Erkeklerinizi öldürüp kadınlarınızı sağ koydu. Zillet içerisinde kaldınız, yıllarca süren kaderiniz hiçlikti, yokluktu.

Belki azgınlığı terk edersiniz diye umuldu. Ezeliniz, Hz. İbrahim'in çocuğu olan Hz. İshak'ın soyuydu. Neslinizin kaynağı asıl Atanız Hz. Yakup'tu. İlk zulmünüzün mağduru da O(a.s.) ve onun oğlu; Kardeşiniz, Hz. Yusuf oldu.

Sonrasında Hz. Musa'nın elçiliğinde Firavun'dan kurtuldunuz. Çok kısa bir süre geçmeden yine azgınlığa koyuldunuz. Akabinde Babil'liler sizi sildi süpürdü. Geriye  hiçbir şeyiniz kalmasın diye evlerinizi yıkıp,  enkazını da Akdeniz'e döktü.

Yıllar sonra  bir araya gelebildiniz,  çok geçmeden  yine azdınız. Sırayla Hitit'lilerin akabinde Roma'lıların hışmına uğradınız. Öyle ki gizlendiğiniz en kuytu köşelerde bulunup ya öldürüldünüz yada sürüldünüz.

 Zaman geçti, Dünya'nın dört bir yanına dağılıp yıllarca esaret sürdünüz. Yine de akıllanmadınız.  Gün geldi kendi kardeşlerinizi öldürdünüz, gün geldi maymuna dönüştünüz.

Bazen Hitler tarafından fırınlarda yakıldınız. Yada Rusya'da ki çiftçi yahudiler, Filistin'e göç etsin diye kendi akrabalarınızı, kendiniz yaktınız. Kaos olup korkuttunuz, akrep olup kendinizi soktunuz.  Her gittiğiniz ülkeyi veba gibi sardınız.

1948 de İngilizlerin önderliğinde işbirlikçilerinizle  birlikte, kan ve gözyaşıyla sulanmış bu topraklarda yeni bir devlet kurdunuz. Yine Dünya'da fitne oldunuz.

Bu yüzyılda yeniden türedi,  7 milyonluk İsrail terörist devleti . Etrafında Müslüman görünümlü, kafir yönetilmli, diktatör itleri.  Mısır'ı, Suudi Arabistan'ı, Ürdün'ü saltanatları yıkılmasın diye münafıklıkta birleşti.  Suratlarında ki mendabur ifadeden tanıyoruz, izzetsiz ve şefersiz siyonist köpeklerini.

İnsan öldürmek yasak ya dininiz de. Zaten yahudi olmayan insanda olmuyor nazarınız da. Zina etmekte yasak ama bir Yahudi,  Yahudi olmayan birine tecavüz etse suçlanmıyor. Tecavüze uğrayan kadın ise yahudiyle zina yaptı diye suçlanıyor. İşte bu kadar sapkınsınız bir o kadar da aşağılık. İllahlah geldi sizlerden yeter artık!

Sizler seçilmiş, bizler köleyiz ya! Öyleyse bırakın kölelerle zaman kaybetmeyi de  sizi seçtiğini düşündüğünüz, Rabbinize kavuşmak için ölümü dileyin. Bu iddianızın gerçek olmadığını biliyorsunuz. Hayır!  siz yalancılar, ölümden çok korkuyorsunuz. Mertçe savaşamıyorsunuz. Hileyle zehirli gazlarla kadın, çocuk demeden katlediyorsunuz.

Bu devran tarih boyu böyle süre geldi. Yine tekerrür edecek. Ama bu sefer ne sürüleceksiniz nede sizler affedilecek. Mezhep Mezhep diye bizi bölenler artık sesini kesecek. Rabbi bir! Kıblesi aynı!  Kitabı furkan! Peygamberi Muhammed Mustafa(s.a.s.) olan, kardeşler bir araya gelecek. Yoksa ölen çocukların vebali kıyamete kalacak. Korkarım, bunun hesabı o zaman, bizlere de sorulacak.

Kınamakla olmuyor, dini afyon sanıp uyuşmakla da! Cihad etmekten kaçıp sadece ibadetle sorumluluktan kurtulunmuyor. Kulakları tıkamak, çocuk çığlıklarını kesmiyor. Gözleri yummak, acının üzerini örtmüyor. Muadd'inin(hazır olarak bekleyenin)  çağrısı duyulunca keşke demekte yetmiyor.

Ey ümmet! Bırakın, kısır siyasi çekişmeleri,  insan olan, Müslüman olan, biraz oturup düşünmeli. Ya birleşilecek. Bu sırtlan sürüsünün hakkından gelinecek. Sonra Mezhep olayı bilenler tarafından kavgasız kansız münazara edilecek. Hüküm çıkmazsa gerçek adalet sahibi aramızda son sözü söyleyecek. O zamana kadar sabredilecek.  Yada bizler,  birbirimizle uğraşırken bir taraftan mazlumların,  kardeşlerimizin, suçsuz bebeklerin katledilmesi sürüp gidecek.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Otomotivde satışlar 20 ay sonra ilk kez geriledi
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak