10 K Grup
Ellidört Park

PATLA-MA

2015-10-15 00:00:00
1190 OKUNMA

 Cumhuriyet tarihimizin en büyük terör saldırısını yaşadık. Hem de ülkemizin göbeğinde , başkentinde.Yazık diyorum hem de çok yazık.İçimden çok daha ağır söylemler söylemek geçiyor aslında.Ne oluyoruz ya , bize ne oluyor. Toparlan ülkem , toparlan bir an önce. Toparlan Türk halkı , toparlan bir an önce. Ülkeyi kaosa ve olası bir iç savaşa sürüklemek isteyenlerin oyununa gelme sakın. Ülke içinde ve ülke dışında ellerini ovuşturup pis pis sırıtanların ekmeğine yağ sürme sakın.

Bu güzel vatanımıza ihanet edenler , şunu unutmayın ki ihanetler asla cezasız kalmaz.Selahattin Demirtaş, olayı yine devlete bağlamışsın.Sen hangi devlette yaşıyorsun , sen üzerinde yaşadığın , milletvekilliğini yaptığın ülkenin devletini terörle mi suçluyorsun.Hangi akla hizmet, hangi cesaretle yapabiliyorsun bunu . Sen devleti terörle suçlayamazsın. Devletine, üzerinde yaşadığın topraklara saygı göstermeyi bileceksin.

Artık bir ve birlik olmanın çok daha önemli olduğu günler yaşıyoruz.Fırsat kollayan fırsatçılara imkan vermemeliyiz.Artık , ülke olarak Ertuğrul’un , Osman’ın ,Orhan’ın Gaziliği’ni, Yavuz’un Selimliği’ni, Sultan Süleyman’ın Kanuniliğini, ve büyük komutan Sultan Mehmet’in Fatihliği’ni anlama ve o duygulara sımsıkı sarılma ve o değerlere sahip çıkma zamanıdır. Bu devlet ve millet , millet olma duygusunun en üst seviyede yaşandığı yerdir. Biliyoruz ki bizim damarlarımızda akan kan vatan için akar , millet için akar.Bizi biz yapan ecdatlarımıza ihanet etmeyelim lütfen. Onlar bize miras olarak çok büyük Türk Tarihi bıraktılar.Sahip çıkalım. Kimsenin oyununa gelmeyelim.Bu ülke bizim , başka Türkiye yok.

Ve son sözüm ülkemizde ki iktidar meselesi anlaşılan o ki memleket meselelerinin önüne geçmiş.Bırakın bu didişmeleri de hep birlikte hep beraber önümüze bakalım . Eğer bir ülkede iktidar olma hevesi, meselesi, memleket hevesinin meselesinin önüne geçiyorsa , vah ki vah.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Hendek'te kaçakçılık operasyonu
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Şimşek Halı Yıkama