ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

OLACAK O KADAR

2015-10-24 00:00:00
1119 OKUNMA

OLACAK O KADAR
Geçtiğimiz günlerde hayatı sona eren Levent Kırca’nın unutulmaz televizyon programı olacak o kadar başlığını yazımın baş köşesine kondurmak istedim.Kendisi için rahmet eylemek ya da eylememek arasındaki o uzun çizgide beklemek istedim.Levent Kırca’nın sanatçı kişiliğini tartışmak elbette ki bizi aşar.Ancak ,özellikle  hayatının son dönemlerinde üstlenmiş olduğu siyasi misyon dolayısıyla buraya ünlemlerle dolu bir nokta koymak istiyorum.
Sanatçı , toplumda ki yerini asla siyasaştırmamalıdır.Hangi yönde siyasi fikri olursa olsun , kendini her zaman bu siyasi figürlerden uzak tutmalıdır.Ki kaldıkı Levent Kırca bunu başaramamış , hatta ve hatta daha ötesine de giderek milli iradeye kendince ayar çekmeye çalışmıştır.Açık açık Ak Parti düşmanlığına soyunarak , kendi duygularına set çekememiştir.Biraz daha ileri giderek sanki , kendilerinden başka kimse bu ülkede yaşamıyor gibi söz sahibinin kendileri olduğunu dile getirmişlerdir. Çünkü , öyle alışmışlardı , alıştırılmışlardı.Yeter söz milletin denirken , onlar kalemin hep kendilerinde olduklarını zannettiler.Şimdi , Levent Kırca için söz asıl sahibinde. Bakalım cevaplar onun için yeterli olabilecek mi ? Bakalım o kadar olacak mı , olmayacak mı ? Sanırım o kadar olmayacak .
Neden böyle bir konuyu dile getirdik diye düşünebilirsiniz. Sanatçı , yolu aydınlatan olmalıdır. Geleceğe ışık tutan olmalıdır. Ama , maalesef  ki bazı sanatçılarımız sırf kendi egoları ve istekleri yüzünden toplum üzerinde bir kambur olmaktan başka hiçbir halta yaramıyorlar.Üstüne üstlük kendilerini o kadar toplumun üzerinde görüyorlar ki , insan hayrete düşmekten kendini alamıyor.Sonuç olarak üzgünüz Levent Kırca artık bizimle değilsin.Olacak o kadar.

 

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Paralarla ortadan kaybolan kuyumcu ile ilgili yeni gelişme
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Şimşek Halı Yıkama