ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Seminer Verimli Geçti

28-04-2015 13:52:48 - AKYAZI
Seminer Verimli Geçti

Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nce 24-25-26 Nisan 2015 tarihlerinde TOBB ikiz kuleleriyle TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitende düzenlenen seminere Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekilleri Ahmet Cemal Var ve Nurhay Demoen, Meclis Katip Üyesi Gülden Evran, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ayaz ve Meclis Üyeleri İrfan Akbulut, Ali Çetin, Mehmet Öztürk, Aydın Sert ve Ömür Yılmaz katıldı

Hardal Burger Akyazı

Üç gün devam eden seminerin ilk günü TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saracöz’ün açış konuşması ile başladı. Daha sonra kürsüye gelen Birlik yetkilileri TOBB’un Kurumsal Yapısı ve iştirakleri olan KOBİAŞ, GTİ veTOBB ETÜ Hastanesinin tanıtımını yaptılar ve Türkiye Ekonomisindeki Dönüşüm ve TEPAV, Ticari Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk ve Tahkim konularında bilgiler verdiler.
BAŞKAN HİSARCIKLIOĞLU’DA KATILDI
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’da Meclis üyelerine verilen seminerin ilk gününe katılarak birde konuşma yaptı. Hisarcıklıoğlu konuşmasında dünyanın büyük bir hızla değiştiğine vurgu yaparak, “Beşikten mezara kadar hepimiz eğitime ve öğrenmeye mecburuz. Çünkü hayat o kadar hızlı akıyor ve dünya değişiyor” dedi.
Hisarcıklıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü “insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Bu sözü düstur edindiklerini ve insanlara faydalı olabilecek makamların aslında bu amaca ulaşmak için büyük fırsattır. Bu makamlar işinizden, ailenizden, eşinizden, çocuğunuzdan, arkadaşlarınızdan fedakarlık yapmanızı ister. Ben yaptığınız bu fedakarlığın karşılığının öbür dünyada olduğuna inanıyorum. Bu makamlar insanlara faydalı olabilmek için birer fırsattır”
Birlik ve beraberlik vurgusu da yapan M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “TOBB’in bir başarısı varsa bu hepimizindir. Birlik ve beraberliğimizindir” diye konuştu. Herkesin farklı düşüneceğini ancak sonrasında ortak akılda buluşarak birlikte hareket etmek gerektiğini belirten Hisarcıklıoğlu, şehirlerin ve ülkenin zenginliği için bu gerçeği göz ardı etmemek gerektiğini anlattı. TOBB Başkanı Hisarcıkloğlu ekonominin en büyük güç olduğunu belirterek, “İstediğiniz kadar politik, istediğiniz kadar askeri gücünüz olsun ekonomik güç çok önemli” diye konuştu.
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerinin de katıldığı ve üç gün süren seminerde Doç.Dr. Burak Bilgehan Özpek “ Dış Politikasının Bugünü ve Geleceği” Doç.Dr. Yavuz Erçil “İşletme ve Yönetim Fonksiyonları” Cumhurbaşkanlığı Protokol Danışmanı İhsan Ataöv  “Protokol Kurarı” Samet Çelik “E-Ticaret ve Sosyal Medya” Adnan Erbaş “Etkili Yönetim Becerileri ve İletişim Becerileri” Ahmet Şerif İzgören “Kişisel Gelişim” ve Şefik Ergönül’de “İhracatta 5N1K” konularında bilgi sunumu yaptı.
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar, TOBB tarafından organize edilen seminerlerin yararlı olduğuna dikkat çekti ve ilk etapta Genel Sekreterle birlikte 9 Meclis Üyesinin düzenlenen seminere katıldıklarını ve sonraki seminerlere de gitmeyen Meclis üyelerinin gönderileceğini söyledi.                                                           

 

Güven Yapı
Seminer Verimli Geçti
Ürdüç
Seminer Verimli Geçti
Seminer Verimli Geçti

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-04-28 22:45:30

yiyin efendiler yiyin ! Semineri ben vereyim size de aynadaki yansımanıza bakın ! ( vatandaş kemal)

1
-0
10 yıl önce2015-04-28 15:04:02

aga lar gezide

0
-0
10 yıl önce2015-04-28 15:03:39

ne getirdiniz ne verdiniz

0
-0
Kazada ölen adliye çalışanı için tören düzenlendi
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)