Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Gerçek sınavın provası ÖZEL Deneme sınavları

01-12-2014 16:35:52 - İLANLAR
Gerçek sınavın provası ÖZEL Deneme sınavları

Altın uyarılarda bulunan Akyazı Cihan Medya Müdürü Abdullah Takı ”Öğrenmenin bir yolu da deneme sınavlarıdır. Özel hazırlanan YGS-LYS ve TEOG sınavlarında başarıyı Zaman Denemeleri ile yakalayın”

Gerçek sınavın provası olduğunun altını çizen Takı” Öğrencilerin hayatının yönünü belirleyen sınavların da provası da deneme sınavlarıdır. Deneme sınavlarına giren aday, gerçek sınavda ne yapacağını bilir, gerçek sınavda karşılaşacağı durumlarla daha önceden yaşayacağından dolayı gerçek sınav tecrübesi edinecektir. Bu nedenle Zaman deneme sınavlarının dikkatle uygulanması gerekir. ”dedi.

‘Kendinizi Test Edin’

Uzman 60 Eğitimci Yazar tarafından hazırlanan Özel Zaman deneme sınavları ve Soru bankası kitapçığı ile DVD çözümleri eğitime katkı sağlayacağını dikkat çeken Müdür Takı ”Kaliteli ve hiçbir yerde yayınlanmamış orijinal sorular, Türkiye genelinde,100 binlerce öğrenciyle; her hafta yarışarak gerçek sınav ortamında kendinizi test edin! Konu analizli karne uygulamasıyla eksik olan bilgilerinizi öğrenin, durumunuzu görün! Çözemediğiniz tüm soruların çözüm videolarını, sinav.zaman.com.tr ’den izleyin! Gerçek sınavda yerinizi tespiti imkânını yakalayınız” uyarısı yaptı.

‘Zaman Deneme sınavları bir fırsattır’

Deneme sınavları öğrencinin boy aynası olduğunu vurgulayan Abdullah Takı” Öncelikle öğrenciler deneme sınavları ile bilgi ve kavramaya yönelik eksikliklerini belirleyecek, gerçek sınavda çıkması muhtemel soru tiplerini kavrayacaklardır. Deneme sınavları ile bir taraftan zamanı uygun kullanma becerisi kazanırken diğer taraftan öğrenmeyi etkileyen kaygıyı kontrol altına almayı öğreneceklerdir. Deneme sınavlarının öğrencilere diğer kazanımı bilişsel gelişimlerine yönelik geri bildirimleri sunmasıdır. Belirli aralıklarla olunan sınavlarla öğrenciler kendi gelişimini değer olarak görme imkânına sahip olacaktır. Deneme sınavları da öğrencinin sınava hazırlık düzeyini ölçer. Alınan puanların hedefe ulaşıp ulaşamayacağını görür. ”şeklinde konuştu.

‘Zaman’dan 7450 soru Bankası ile Kazandıran Abonelik’

YGS Güvender Set Özel Soru Bankası, FEMset Özel YGS Hazırlık, Körfez Ayset Soru Bankası Özel Kitapçık hazırlandığı duyurusu yapan Abdullah Takı ”Toplam 7450 soru ve DVD çözümleri ile her hafta deneme dergisi fırsatı ile rakiplerinize fark atacaksınız ”dedi.

ilandır

Gerçek sınavın provası ÖZEL Deneme sınavları
Gerçek sınavın provası ÖZEL Deneme sınavları
Gerçek sınavın provası ÖZEL Deneme sınavları
Gerçek sınavın provası ÖZEL Deneme sınavları

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2014-12-16 20:46:13

bizim boş düşünceli akyazı ınsanın dusunclerıne aldırış etmeden devam edın tebrıkler fem

0
-0
10 yıl önce2014-12-02 14:23:35

Aynen hiç düşündünüz mü kaç kişi torpille polis asker memur oldu bunlar önemli şimdi gelmiş burda millete kendinizi acındırmaya çalışıyorsunuz.Bari susun da kıvranışlarınızı duymayalım.Bitin artık bitin.

0
-2
10 yıl önce2014-12-01 21:02:44

basit yorum yapmayın arkadaşlar , bunlar sayesinde kaç genç kötü alışkanlılardan kurtuldu , dinimizi tam anlamıyla öğrenenler oldu , tek taraflı bakmayın hiç birşeye , mevlalar yüksek olabilir , hiç düşündüzmü çark nasıl dönüyor , kaç tane fakir ailenin çocuğuna hizmet veriliyor , lütfen geniş çaplı düşünelim , bir kişinin demesiyle bazı şeyleri kötülemeyin , araştırın kesin kanıt bulun öyle suçlayın.

4
-3
10 yıl önce2014-12-02 00:23:27

Akyazı'dan Doktor...Mühendis... çıkartan Başarı ve FEM'i tebrik etmek...Eğitim Mücadelesi veren kişileri alkışlamak lazım... Dışarıya açılan...Akyazı'da Eğitim gönüllüleri Hamdi Hocamız vb. bu gibi kurumlar yok ken...kazanan öğrenci sayısı çok çok azdı... Eğitim veren kurumlara duacıyım... Rabbim sayılarını artırsın...AMİN...

2
-0
10 yıl önce2014-12-01 19:11:45

EĞİTİME Katkı sağlayan HERKESTEN... Allah(cc)RAZI olsun... Tebrikler...BAŞARI... Tebrikler FEM...

5
-4
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)