YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

AKYAZI HİZMETİ HAK EDİYOR

2014-05-09 00:00:00
1723 OKUNMA

Erhan ERDEM

30 Mart yerel seçimleri geçti. Halkımız hür iradesiyle sandık başına giderek oylarını kullandı. Samimiyetine ve çalışacağına inandığı kişiyi belediye başkanı olarak seçti. Az çok herkes çıkan sonuçtan memnun gibi görünüyor.  İlçemizde çalışmalar hemen seçim akabinde başladığını gördük. Seçim maratonundan başarıyla çıkan belediye başkanı Sayın Hasan AKÇAN verdiği sözleri tutmak ve üzerine düşen görevleri yerine getirmek üzere çalışmalarına başladı. İlçe sınırları içinde yaşayan vatandaşlar, hizmet noktasındaki sorunların çözüleceğine ve güzel Akyazı’mızın hizmeti hak ettiğine, Akyazı için artık her şeyin daha güzel olacağına inanıyor. Herkes, özveri ile çalışıldığında bunun mümkün olacağı kanaatinde. Vatandaş Akyazı için güzel çalışmaların gerçekleşeceği, yeni projelerle, güzel ve kapsamlı yeni hizmetleri heyecan ile bekliyor.
Ayrıca değinmem gerektiğini düşündüğüm bir iki husus daha var. Mahelerin artmasıyla belediye hizmet alanları da genişlemiş oldu. Buda belediyenin artık çok daha kapsamlı ve özverili çalışması gerektiğini gösteriyor.  Bundan önce hizmetlerin genelde merkez odaklı olduğunu görüyorduk. Merkeze uzak maheler hizmet hususunda sorunlar yaşıyordu. Merkeze uzak ya da yakın maherde yaşayan insanlar hizmet alma hususunda eşit görülmelidir. Hizmet alan vatandaşın nasıl belediyesine karşı merkez ya da merkeze uzak ayrımı yapılmaksızın sorumlulukları eşit ise hizmet ulaştıran belediyenin de o vatandaşlara karşı sorumlulukları eşittir. Halkın yerel ve ortak ihtiyaçlarını karşılamakla görevli belediye, “sosyal devlet” anlayışının bir gereği olarak, sosyal belediyecilik uygulamalarıyla da tüm Akyazı halkının sosyal beklentilerine cevap vermelidir.
Vatandaşımız, bu konudaki belediyecilik anlayışındaki sorunların da yeni yönetim ile çözüleceğini umuyor, ilçe sınırları içindeki en uç mahere kadar hizmetin gittiğini göreceği günleri hasretle bekliyor.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
16 yaşında ölü doğurduğu bebeği hastaneye getirdi
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak