Marmara Göz
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Bu Yakışmadı...

2014-12-06 00:00:00
1728 OKUNMA

Ferhat SAĞLAM

Şimdiden yorumları görür gibiyim bırak bu Yazıcı çığırtkanlığını gibi bir sürü yorum gelecek biliyorum ancak doğruları söylemekten de çekinmiyorum.

Herkesin malumu geçtiğimiz günlerde ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına Akyazı’dan ve Sakarya'dan Engelli vatandaşlarımız katılmışlardı. Akyazı 24 Genel yayın Yönetmeni ile birlikte Koltuksuz başkan diye bilinen Sibel Özkan Hanım ile birlikte Akyazı Belediyesi Sosyal Gelişim merkezinde kurs gören Engelliler ile birlikte programa katılmışlardı.
Buraya kadar her şey çok güzel özellikle Ethem Acar ve Sibel Özkan’a destekleri için tekrar tekrar teşekkür ederim.
Ancak bir sorun var ki o programda teşekkürlerin havalarda uçuştuğu programda bir kişi bence engelliler için önemli olan bir kişi unutuldu. ( Yada ben öyle biliyorum)

Evet unutuldu unutulmaması gereken tek kişi unutuldu.

Yaşar Yazıcı....

Neden mi Yaşar Yazıcı, çünkü Akyazı’da bir ilki gerçekleştiren Yazıcıydı. Akyazı’ya Sosyal Gelişim Merkezini Kazandıran Yazıcıydı.
Gönül isterdi ki Orada bulunanlardan bir kişide Yazıcı’ya kalkıp bir teşekkür etseydi. Ama etmedi. Belki heyecandandır belki o anki mutluluk tandır bilemiyorum ama Akyazı’ya bu güzel mekanı kazandıran Yaşar Yazıcı’nın da bir teşekkürü hak ettiğini düşünüyorum.
Ben Yaşar Yazıcı ya sizlerin huzurunda Akyazı’ya Sosyal gelişim Merkezini Kazandırdığı için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Sevgi ve Saygılarım ile Allah'a Emanet Olunuz

Ferhat Sağlam

saglamisler@gmail.com

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Dehşet anları Köpeği ezip böyle kaçtı!
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak