Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Bayrağını Al Gel

15-09-2015 22:43:04 - AKYAZI
Bayrağını Al Gel

Teröre lanet için yürüyüş düzenlenecek

Hardal Burger Akyazı

Perşembe günü saat 16.30 da Ankara Sıhhiyede yapılacak olan TERÖRE HAYIR -  KARDEŞLİĞİ EVET mitingine destek veren 13 Sivil Toplum kuruluşu arasında bulunan TOBB ve ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ’nin Akyazı’daki kuruluşları olan Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Ziraat Odası başkan, yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri başta olmak üzere kuruluşlara kayıtlı olan ve mitinge katılmak isteyen üyeler gerçekleşecek olan miting için hazırlıklarını tamamladılar.

Akyazı’daki üç büyük sivil toplum kuruluşu adına açıklama ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar ile BORSA ve Ziraat Odası başkanı Ali Şener Bayraktar’dan geldi. Oda ve Borsa başkanları mitinge katılacak olan Akyazılıların Perşembe günü saat 11.00 de otobüslerle Akyazı’dan yola çıkacaklarını ve 16.30 da yapılacak olan mitinge katıldıktan sonra aynı gün Akyazı’ya geri döneceklerini söylediler. Oda ve Borsa başkanları ayrıca mitinge katılmak isteyen üyelerin kendi Oda ya da Borsalarına 16 Eylül Çarşamba günü Saat 14:00 e kadar  müracaat ederek kayıtlarını yaptırmalarını da istediler.

Güven Yapı
Bayrağını Al Gel
Güven Yapı
Bayrağını Al Gel
Bayrağını Al Gel

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-09-16 08:12:02

oradayız inşah. neden bayrağını al gel diyenlere inat, kürtler bayrağamı saldırdı diyenlere inat oradayız. bayrağa saldırmadıysa bile Türk bayrağı olan ambulansa saldırmadı mı? Türk bayrağı olan polis araçlarına saldırmadı mı? ayrıca mesele kürt Türk meselesi değil mesele Hile haçın meselesi mesele Türkle ermeni meselesi.

0
-0
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)