YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

ASAŞ Çocukları Sevindirdi

23-09-2015 13:49:12 - AKYAZI
ASAŞ Çocukları Sevindirdi

Asaş Grup ve Asaş Grup çalışanları ilan ettikleri 2015 Yılında rehber edindikleri ‘İnsana Saygı ‘ kapsamında Sosyal Etkinlikler ve Sosyal Projelerine devam ediyorlar.

Hardal Burger Akyazı

 Asaş Grup kendi bünyesinde çalışanlarına farklı alanlarda etkinlikler düzenlemektedir.

 Çalışanların önderliğinde kurmuş oldukları ‘Asaş’ta Hayat ‘  Sosyal dayanışma kulübü Sosyal etkinlikler ve Sosyal projelerde önderlikte yapmak ve   ‘Hayat Asaş’ta’ adı altında kurmuş oldukları facebook  sayfasında da bu organizasyonları paylaşmaktadırlar.
Asaş Grup ve Asaş Grup çalışanları bu yıl gezi  kulübü olarak çalışanlara  Safranbolu –Amasra , Kapadokya gezileri  , Sanat Kulübü olarak  Açık Hava Sinema şölenleri  ve Asaş Grup çalışanları çocukları arasında 23 Nisan da ‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ temalı resim yarışması ( 32 çocuk katılmış ve hepsi  birinci seçilmiş hepsine Bisiklet hediye edilmiştir),Asaş Grup Su sporları topluluğu olarak Düzce Melen çayında  Asaş Grup çalışanlarına ‘Rafting etkinliği’ düzenlenmiştir.

Asaş’ta  Hayat Sosyal Dayanışma Kulübü  Yönetim Kurulunun desteği ile Türkiye ilk defa bir şirket tarafından yapılan   ‘Her Yuvaya Altın Top’ projesi  kapsamın çocuğu olmayan 11 Aileye Tüp Bebek tedavisi  konusunda destek olmuş ve 5 Ailenin çocuk sahibi olmasına vesile olmuştur. Bu yıl aynı zamanda Asaş Grup çalışanlarının 92 çocuğunun  tüm sünnet giderlerini (kıyafetleri dahil) karşılamış, çocuklara hediyeler vererek  1.100 kişinin katılımı ile Sünnet Şöleni olarak kutlanmıştır.  Asaş Grup çalışanları olarak Arifiye’de  Ekrem Oba Anaokulu ‘nun yenileme projesi yapılmıştır.

Asaş’ta Hayat Sosyal Dayanışma Kulübü  son olarak Sakarya Çocuk Esirgeme Kurumundaki sevgili geleceğimiz çocuklarımızın bayramlıklarını kendileri seçerek temin etme  projesini yürütmüşlerdir.

‘Asaş’ta   Hayat’ Sosyal Dayanışma Kulübü önümüzdeki dönemde k Yönetim Kurulunun’ da  destekleri ile Sosyal dayanışma projelerine devam edeceklerini belirterek tüm Sakarya halkının Kurban Bayramını kutladıklarını belirttiler.

UB Group
ASAŞ Çocukları Sevindirdi
Marmara Göz
ASAŞ Çocukları Sevindirdi
ASAŞ Çocukları Sevindirdi
ASAŞ Çocukları Sevindirdi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-09-24 10:27:02

helal bee..butun fbrikalara örnk olsun. CY

1
-0
9 yıl önce2015-09-23 19:06:30

TAKDİR EDİLECEK PROJE,DEVAMINI BEKLİYORUZ.TEŞEKKÜRLER ASAŞ. MSR.

3
-0
9 yıl önce2015-09-23 16:53:07

Aydın örmeye örnek olsun

2
-0
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)