Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Yeni Konut Projeleri Ve Deprem

09-06-2017 14:37:50 - YAŞAM
Yeni Konut Projeleri Ve Deprem

Yeni Konut Projeleri Ve Deprem

Özgür Adımlar

Türkiye coğrafyası gereği pek çok deprem hattının altından geçtiği büyük bir ülke. Ülkemizde en yoğun nüfusun olduğu İstanbul ise bu konuda en riskli şehirlerden bir tanesi. Bu yüzden özellikle İstanbulda yeni konut projeleri çok büyük talep görüyor.

İstanbullular ilk fırsatta yeni deprem yönetmeliğine göre yapılmış yeni konut projelerinden konut sahibi olarak kendilerini daha güvenli hissedecekleri alanlarda yaşamak istiyorlar. Bu yüzden İstanbulda yeni konut projelerine gelen yoğun en büyük sebeblerinden birisi deprem korkusu.

Yeni konut projelerine oluşan talepte deprem kadar önemli olan bir etkende güvenlik olarak ortaya çıkıyor. Depremin ne zaman kapımızı çalacağı belli olmasada sokaklarda her gün yaşanan hırsızlık gasp gibi sorunlar İstanbulluları yeni konut projeleri içinde güvenlikli olanları tercih etmeye yönlendiriyor.

Karı koca çalışan bir ailenin birde çocukları olduğunu düşündüğünüzde her birinin eve geliş ve gidiş saatleri farklılık gösteriyor. Bu durumda çocuk veya evin hanımının evde yalnız kalacağı saatler çok önemli. Durum böyle olunca güvenlikli sitelerde yaşamayı istemek İstanbulluların en doğal hakkı gibi duruyor.

Tabi bu kadar büyük bir şehirde yaşamanın kendine göre pek çok sorunu var. Bunlar saymakla bitmeyecek kadar çok. Ama her gece yatarken yaşanan deprem korkusu kimsenin aklından çıkmayacak gibi duruyor.

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)