Aydın Metal
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Termal Turizmde Kaliteli ve Kapsamlı Hizmet

22-10-2017 21:56:18 - YAŞAM
Termal Turizmde Kaliteli ve Kapsamlı Hizmet

Özgür Adımlar

Termal turizmin, turizm sektöründeki payı giderek artmaktadır. Çeşitli sebeplere bağlı olarak sağlık sorunlarının arttığı günümüzde, tatil tercihini termal otellerden yana kullananların sayısı da artmıştır. Ancak normal termal oteller, sadece şifalı suyla bazı sağlık sorunlarının tedavisine yönelik hizmet vermektedir. Sakarya ilinin Taraklı ilçesinde uygulamaya koyulan Taraklı termalprojesi, sadece sağlık turizmi üzerine değil, eğlence ve çeşitli spor dallarıyla sosyal aktiviteler olmak üzere kapsamlı bir turizm hizmeti vermektedir. 

Sessizliğin ve sakinliğin adresi Taraklı

Büyük termal projesi için Taraklı ilçesinin tercih edilmesinin özenli bazı sebepleri vardır. Öncelikli olarak Taraklı, tarihi önemi büyük bir noktada bulunmaktadır. Ticaretin yeni gelişmeye başladığı ilk dönemlerde, önemli bir konuma sahip olan İpek yolu'nun bulunduğu ilçedir. Üstelik Taraklı, zamanında farklı birçok uygarlığa ev sahipliği yaptığından, çeşitli uygarlıkların tarihi kalıntılarına sahip bir ilçedir. Bu özelliği, Taraklı'nın tüm dünya ülkeleri tarafından bilinen bir ilçe olmasını sağlamıştır. Bu bölgede kurulan termal işletmenin de, uluslararası alanda tanınmasına öncülük etmiştir. İlçenin bir diğer özelliği de, sakin ve huzurlu bir ilçe olmasıdır. Suç oranının düşük, huzur ve refahın yüksek olduğu Taraklı, sağlıklı bir adresin en önde gelen adresidir. Bu nedenle uygulamaya koyulan ve kurulduğu ilçeden adını alan Taraklı termal projesi, şifalı suyuyla tedavi edici olduğu gibi, aynı zamanda eğlenceli bir tatil için de tercih edilebilecek kapasitede hizmet vermektedir. 

Şifalı termal suyu ile doğal tedavi

Günlük hayatta, herkesin karşılabileceği bazı sağlık sorunları bulunmaktadır. Bunların başında romatizmal hastalıklar ve cilt hastalıkları gelmektedir. Taraklı termal, şifalı suyu ile romatizmal ağrıları ve çeşitli cilt hastalıklarını tedavi edici olduğu gibi, içerdiği vitaminler sayesinde birçok sağlık sorununa da iyi gelmektedir. Kalsiyum, magnezyum, demir, sodyum, nitrat ve folat içeren suyu, vücudun fonksiyonlarını sağlık bir şekilde yerine getirmesine yardımcı olacak kadar doğal bir şifa kaynağıdır. Tesisin termal suyundan, bay ve bayan kapalı havuzları ile çocuk havuzlarında faydalanılabilmektedir. Herkesin, kendi odasındaki banyondan da şifalı termal suyu akmaktadır. 

Beslenmenin en doğal ve lezzetli hali

Günümüzde, sebze ve meyveleri doğal haliyle bulmak pek mümkün değil. Taraklı'nın temiz havasında ve mineraller açısından zengin toprağında yetişen organik sebze ve meyveler, Taraklı termalin açık büfe ve alacarte restaurantlarını süslemektedir. Herkesin damak tadına uygun olan doğal yiyecekler, aynı zamanda şifa kaynağıdır.

Kazançlı yatırımın adresi Taraklı TermalFiyat listesi

Termal turizm, sağlık için termal otellere yönelenlerin sayısını artığı için, emlak sektörünün en kazançlı kollarından birisi haline gelmiştir. Tatil için ayrıcalıklı fırsatlar sunan Taraklı Termal, yatırım için de avantaj sağlamaktadır. Konumu, temiz havası, sessiz sakin yapısı ve tarihi özellikleri sayesinde önemli bir yerde bulunan Taraklı termal'den alınacak devremülk, masrafını kısa sürede karşılayarak kazanç sağlamaya başlayacaktır. 

Tanıtım Turuyla tesis gezintisi

Taraklı termal, misafirlerine birçok yönden ayrıcalık tanımaktadır. Tesisten devremülk almak veya kiralamak isteyenlere, tanıtım turuyla fikir sahibi olma şansı tanımaktadır. İletişim bilgileriyle iletişime geçilerek adres bırakıldığında, tesis çalışanları sizi adresinizden almakta, kahvaltı ile birlikte çeşitli ikramlardan sonra da rehber eşliğinde tesisi tanıtmaktadır. Tatile gidilecek veya yatırım için devremülk alınacak bir tesisi önceden gezip tanıma fırsatı bulmak, misafirler için büyük bir ayrıcalıktır. 

Kolay ulaşım özelliği

Taraklı termal, hızlı tren garına çok yakın bir mesafededir. Ayrıca, bölgedeki Cengiz Topel havalimanı ile Sabiha Gökçen havalimanına da yakınlığı nedeniyle, herkesin rahatlıkla ulaşım sağlayabileceği konumdadır. 

Sosyal yaşam adına kapsamlı hizmet

Taraklı termal misafirleri, sosyal aktiviteler açısından da ayrıcalıklı bir hizmetle karşılaşmaktadır. Fitnessten, bilardo ve masa tenisine kadar çeşitli spor dallarına ait spor sahaları, doğayla iç içe yürüyüş için özel yürüyüş alanları, aquapark ve her yaş grubuna ait oyun alanları, misafirlerin eğlenceli zamanlar geçirmeleri için özel olarak tasarlanmıştır. 

Taraklı termalprojesi, termal bir işletmeden çok daha fazlasına sahip olduğu için, turizm sektörüne katkısı büyüktür. Diğer termal işletmelerden farklı olarak Taraklı termal, şifa bulmak haricinde kaliteli bir tatil geçirmek için de tercih edilmektedir. Tesisimizde tatil yapmak veya yatırım amaçlı devremülk almak amacıyla, önceden bilgi sahibi olmak için bizi arayıp turumuza katılabilir, güleryüzlü personellerimiz ile tesisimizi gezebilirsiniz.

http://www.star.com.tr/guncel/termal-turizmin-parlayan-yildizi-3b-tarakli-termal-haber-1110453/

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks