Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Taraklı Termal İle Huzura Kavuşun

26-10-2017 18:14:38 - YAŞAM
Taraklı Termal İle Huzura Kavuşun

ASKARYA Yatırım A.Ş. kuruluşu olan Taraklı Termal 2010 yılında 2 senelik bir fizibilite çalışmasının neticesinde kurulmuştur.

Hardal Burger Akyazı

İsmini tarihi Taraklı İlçesi'nden alan ‘Taraklı Termal' doğanın mucizesini ülkemize ve dünyaya sağlık ile eğlenceyi birleştirerek sunmak, bunu çalışanlarıyla verimli ve sürdürülebilir kılarak yenilikçi yapısıyla sağlık ve turizm sektöründe uluslararası lider bir marka olma yönünde emin adımlarla ilerlemektedir. 1300 daire, 31.200 devre mülk ve sosyal tesislerden oluşan projenin değeri yaklaşık 400.000.000 TL' dir..

• Dört Mevsim Tatil…

Dört mevsim tatil yapabileceğiniz ruhen ve bedenen yenilenmiş olarak evinize döneceğiniz bir cazibe merkezi, turizm sektörüne merhaba diyor..

Sakarya’da Turizmin gözbebeği Taraklı Termal ’de sona gelindi. Bir ASKARYA Yatırım A.Ş. kuruluşu olan Taraklı Termal Turizm 2010 yılında 2 senelik bir fizibilite çalışmasının neticesinde kurulmuştur. 1.200 daire, 300 otel odası ve sosyal tesislerden oluşmakta olan projenin yaklaşık değeri 150.000.000 USD' dir. İsmini Tarihi İpekyolu üzerinde kurulu Taraklı İlçesi’nden alan ‘Taraklı Termal’ doğanın mucizesini insanlığın hizmetine sunuyor. Özgün tasarımı, ayrıcalıklı hizmet anlayışı ve şifalı sularıyla Taraklı Termal Turizm Türkiye’nin parlayan yıldızı, gözbebeği olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte. Projemiz Tarihi Taraklı ilçesine sadece 800 metre yakınlıkta, tamamen çam ağaçları ve doğa ile iç içe bir coğrafyada yer almaktadır.

• Tarihin Yaşadığı ve Yaşandığı Yer; Taraklı…

Kuruluşu Roma dönemine kadar uzanan Taraklı; Firig, Bintinya, Bizans ve Osmanlı İmparatorluğuna şahitlik etmiştir. Tarihin sadece binalarda yaşamadığı, eski gelenek ve göreneklere günlük hayatta çok sık bir şekilde rastlana bilen Taraklı, Dünya Sakin Şehirler Organizasyonun (Cittaslow) 180 üyesinden biridir. Avrupa Komisyonu tarafından EDEN projesi kapsamında 2014 yılında Türkiye Ulusal Destinasyonu seçilen Taralı, Uluslararası bilinirliğe sahiptir. Sayısız film, reklam filmi ve belgesele ev sahipliği yapan Taraklı; tarihi konakları, göletleri, yaylaları ve sakin yaşamıyla huzurun ikinci adresi…

• Beş Yıldızlı Otel Konforunda Hizmet…

Turizm Bakanlığı denetimde hizmet verecek olan oteli ve devre mülkleri ile misafirler uluslararası standartlarda hizmet alırken, Türk misafirperverliğinde unutulmayacak bir tatil yaşayacaklar.

Taraklı Termal tesisleri, siz değerli konuklarına konforu, rahatlığı ve birbirinden huzurlu mekânları sunmaktadır. Projede kullanılan mimari tarihi yerel mimari olup, binalar zemin kat üzeri dört kattan oluşmaktadır. Farklı aile büyüklükleri dikkate alınarak 1+1, 2+1 ve Dublex Daireler tatilcilerin beğenisine sunulmaktadır.

Altyapı yatırımları ile farklılığını ortaya koyan Projede, tüm bloklardan sosyal tesislere misafirler hiç dış ortama çıkmadan Yürüme Galerilerinden ulaşabilmekte.

24.000 m2 kapalı alana sahip sosyal tesisimizle; misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak: alışveriş merkezleri, bay ve bayanlar ayrı ayrı kapalı termal havuzlar, keyif havuzları, hidro terapi havuzları, çocuklar havuz, özel aile banyoları, kuaför hizmetleri, cilt bakım üniteleri, Türk Hamamları, kese odaları, saunalar, buhar odaları, çamur odası, şok duşları, minik kulübümüz, çocuk oyun alanları, cep sineması, mescit, yetişkinler için oyun salonu, spor salonu, soyunma kabinleri, doktor ve hemşire ünitesi, vitamin kafe, Restoran, gibi üniteler ile tatilinizi huzur ve sağlık içerisinde geçirmenize yardımcı olacaktır.

Kırk farklı terapi uygulaması ile Taraklı Termal SPA Merkezi sağlık, tatil ve güzelliği bir arada yaşatıyor.

Tatil ve İş ihtiyaçlarının aynı anda giderilmeye çalışıldığı günümüzde, farklı büyüklüklerdeki On Dört faklı salonla Convation Center’ımız kapılarını iş gruplarına açmakta.

• Termal Suyun Gücü…

İnsan sağlığı açısından son derece önemli olan Bikarbonat, Kalsiyum, Sülfat, Sodyum, Magnezyum, Nitrat, Potasyum, Mangan, Demir gibi mineraller termal suyun içinde bol miktarda bulunmakta romatizmal hastalıkların ve cilt hastalıklarının tedavisinde faydalı olmaktadır. Taraklı termal tatil köyünde su 48,5 derece 130 litre/saniye kapasiteli ve 200 metre derinlikten çıkarılmaktadır. Taraklı Termal Tatil Köyünde Kaplıca havuzlarının dışında her dairenin banyosunda ev rahatlığında termal kür alma imkânı sağlanmaktadır.

• Unutulmayacak Bir Tatil Fırsatı….

Çevre faktörlerinin zenginliğinden en üst seviyede yararlanılacak olan proje yanı başındaki ormanlık alanda; yürüyüş yolları, spor alanları, rekreasyon alanları, survivor alanları, seralar ve at çiftlikleri ile misafirler doğa ile iç içe tatil yapmanın ve zindeliğin tadına varacaklar.

Taraklı Termal, Osmanlı Devletin ilk fetih ettiği topraklara yürüme olarak sadece On dakika mesafededir. Taraklı ve çevresinin kültürel mirası keşfedilmek için misafirlerini sabırsızlıkla beklemektedir.

• Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi…

İkinci etap bünyesinde yapımı planlanan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, hastalara doğa ile iç içe huzurlu bir tedavi olanağı sağlarken, aynı zamanda hasta yakınlarına da beş yıldızı tatil avantajı sunmaktadır.

FTR Merkezimiz Sağlık Bakanlığı Denetiminde, Uluslararası akredite bir kuruluş olarak hizmet verecektir.

• Doğa ile Barışık….

Katı atıkların biyolojik yöntemlerle bertaraf edildiği, kendi enerjisini kendi kaynaklarından elde eden ve yaşam olan hiçbir alanda petrol türevi ürünleri kullanmayan proje birçok alanda Yeşil Yıldız almaya aday.

• Beslenme…

Taraklı ve çevresi Ülkemizde en önemli organik besinlerin elde edildiği tarım alanlarına sahiptir. Taraklı Termal Mutfağı, organik ürünleri lezzete dönüştürerek, açık büfe ve alakart restoranlarında misafirlerinin beğenisine sunacak, unutulmuş olan doğal tatları yeniden hatırlatacaktır.

• İnşaat Kalitesi…..

Çağımızın el verdiği tüm teknolojik imkânların kullanıldığı Projede, yüksek malzeme kalitesi ve işçilik uygulaması Ülkemiz ’de ki Üniversitelerin ilgili bölümlerince örnek gösterilmekte ve incelenmektedir.

• Helal Tatil…

Proje, bay bayan ayrı aktivite alanları, dairelerdeki üst düzey ses mahremiyeti ve sunulacak gıda hizmetleriyle tamamen helal turizm standartlarında yapılandırılmaktadır.

• Bütün Yollar Taraklı Termal’e Çıkar…

Taraklı Termal Tarihi ipek Yolu üzerinde olup, Ankara - İstanbul hızlı tren duraklarına 30 dk. Cengiz Topel Havaalanına (Kocaeli) 100 km., Sabiha Gökçen Havaalanına (İstanbul) 160 km. yakınlıktadır.

• Yatırımcılara Özel…

Proje, tatilcilerin yanı sıra yatırımcılara da avantajlı paketler sunmakta. Kira garantili yatırımcı paketleri ile yatırımcılar, yatırım geri dönüş bedellerini Dokuz yıl gibi bir sürede elde edebilir, karlı bir yatırımın ortağı olabilirler.

Şifalı kaplıca suyu ile sizleri dairenizde buluşturuyoruz. Her detayı özenle tasarlandı.

  • Deformasyona karşı güçlendirilmiş masa ve sehpalar.

  • Franke marka davlumbaz ve ankastre elektrikli ocak.

  • Ndesign marka silinilebilir özel kumaşlı oturma grupları.

  • Hafele marka özel mobilya aksesuarları.

  • Ahşap görünümlü seramik parkeler.

  • Mahremiyete önem veren geniş balkonlar.

  • Tamamen doğal mazlemelerle elde edilen ses ve ısı izolasyonu.

 

Taraklı Termal

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran