Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Sakarya’da En Güncel ve En Çeşitli İş İlanları

28-09-2018 17:41:36 - YAŞAM
Sakarya’da En Güncel ve En Çeşitli İş İlanları

Sakarya Marmara Bölgesinde yer alan beşinci büyük ilimizdir. Kalabalık nüfusu ile bilinen ilimizin 16 tane ilçesi bulunur.

Özgür Adımlar

İstanbul’a yakın oluşu itibari ile önemli sanayi bölgelerine sahip olan şehirde iş istihdamı da bir o kadar fazladır. Aynı zamanda Karadeniz’e de kıyısı bulunan ilimizde fındık üretimi de yer alır. Fındığın yanında mısır üretiminde de önemli bir yere sahip olan ilimizin bir diğer ismi de Adapazarı’dır. Önemli sanayi ve ticaret merkezlerine yakın olması itibari ile Sakarya iş ilanları arasında en fazla sanayi ve hizmet sektöründe ilanlar yer alır. Birbirinden farklı pek çok markanın fabrikasının açılması ve öncü firmaların otomotiv sektörüne bu bölgede değer vermesi ile birlikte iş ilanları Sakarya içerisinde bu alanlara da kaymıştır. Otomotiv ve sanayi sektöründe iş arayanlar için en ideal kariyer fırsatlarını bünyesinde barındıran Sakarya son yıllarda bu alanlarda büyük bir gelişme göstermiştir. Hızla çoğalan fabrikaların ardından bölgede Türkiye’nin en büyük 500 kuruluşu sıralamasına giren firmalar da yer almıştır.

Sakarya’da Otomotiv Sektörü

Sakarya otomotiv sektörü açısından özellikle son yıllarda büyük bir ivme kazandığından dolayı bu alanda çalışacak yeni elamanlara da ihtiyaç duyulmaktadır. Elemanonline.com üzerinden ücretsiz iş ilanı ver seçeneğini kullanarak ilanlarını oluşturan pek çok marka donanımlı ekiplerini en kısa sürede kurmaktadır. Özellikle otomotiv firmalarının farklı pozisyonlarda vermiş olduğu ilanlar bu bölgede büyük rağbet görmektedir. Sakarya iş ilanı ver içerisinde en fazla arana pozisyonlar satış danışmanları, satış müdürleri, satış temsilcileri, kalite mühendisleri, makine mühendisleri, iş güvenliği uzmanları, mağaza müdürleri, saha satış danışmanları olmaktadır. Sürekli olarak güncellenen ilanlar sayesinde verilen ilana binlerce aday aynı anda ulaşabilmekte ve iş başvurusu yapabilmektedir.

Sakarya önemli ticaret ve alışveriş merkezlerinden biri olan İstanbul iline yakınlığı dolayısı ile gıda ve tekstil alanında da büyük firmalara ev sahipliği yapmaktadır. Özellikle de mağazacılık alanında pek çok Sakarya iş ilanı görmek mümkündür. Bu ilanlarda genellikle aranan pozisyonlar satış danışmanı, mağaza müdürü, yönetici asistanı ve kasa sorumlusu olmaktadır. Sakarya’nın il bazında yer alan gıda firmaları da özellikle gıda alanında daha yetkin ve profesyonel olabilmek için gıda mühendisleri aramaktadırlar. Sakarya bazında en fazla iş kolunun yer aldığı sektörlere bakacak olursak;

  • Eğitim
  • Sağlık
  • Otomotiv
  • Hizmet
  • Ticaret
  • Tekstil
  • Gıda
  • Danışmanlık
  • İlaç Sanayi
  • Endüstriyel Ürün ve Üretim sektörü yer almaktadır.
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden