YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Proplan köpek maması

11-07-2017 12:03:20 - YAŞAM
Proplan köpek maması

E ticaret Sektöründe Pet Shop Ürünlerinin Tedarikçisi Petzimocom

Özgür Adımlar

E-ticaret siteleri sayesinde birçok kullanıcı, ihtiyaçları olan en doğru ürünü bulabiliyor ve zamandan tasarruf ederek hızlı alışverişler yapabiliyor. Kullanıcı sayısının artmasına bağlı olarak, sektörel anlamda da gelişen e-ticaret siteleri yoluyla, günümüzde evcil hayvan ihtiyaçlarını da karşılamak mümkün. E-ticaret sektöründe pet shop ürünlerinin tedarikçisi konumunda olan Petzimo.com, evcil hayvanların ihtiyacı olan birçok ürünü geniş bir marka çeşitliliği ile sanal mağazasına taşıyor.

Birçok kaliteli pet shop ürün markasını bünyesinde bulunduran Petzimo.com web sitesinden; Proplan kedi maması ve Proplan köpek maması, kedi ve köpek bakım ürünleri, evcil hayvanlar için aksesuarlar, kuş kafesleri ve birçok pet shop malzemesi satın alınabiliyor. Güvenilir, istikrarlı ve hızlı hizmet vermeye yönelik olarak ticaret hayatına devam eden Petzimo’dan evcil hayvanlarınızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

Petzimo.com web sitesindeki tüm ürünlere iOS ve Android mobil uygulamalarında da yer veren Petzimo; dönemsel olarak hazırladığı kampanya ve indirimlerle en uygun pet shop malzemesi alışverişinin yapılmasını sağlıyor.

 Petzimo mobil uygulamalarında pet shop ürünleri nasıl alınır?

 Petzimo mobil uygulamalarında kullanıcı adı ve şifre ile girişi yapıldıktan sonra ürünler “Sepete Ekle” seçeneğine tıklayarak alışveriş sepetine atılabiliyor. “Sepetim” sayfasındaki “Satın Al” seçeneğine tıklayarak önce adres ekleyip, ardından ödeme seçeneği işaretlendikten sonra, sipariş onaylanıyor. Petzimo mobil uygulamalarındaki ödeme seçenekleri Petzimo.com web sitesindeki alışverişlerde de olduğu gibi online kredi kartı, havale ve kapıda nakit ya da kredi kartı olarak sunuluyor.

 Petzimo mobil uygulamalarıyla, evcil hayvanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Petzimo.com ve Petzimo mobil uygulamalarında kampanyalardan yararlanmak için hemen alışverişe başlayın, evcil hayvanınızın ihtiyacı olan pet shop ürünlerini uygun fiyatlarla alın. Online petshop mağazası Petzimo’dan yapacağınız alışverişlerde; kuru ve yaş mamalar, ödüller, besin takviyeleri, mama kapları, temizlik ve bakım ürünleri, aksesuarlar satın alabilirsiniz.

 Petzimo mobil uygulamaları üzerinden alışveriş yapmak için Android veya iOS işletim sistemine sahip cihazınıza özel mobil uygulamayı indirmeyi unutmayın.

Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup