YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Özel Davetlerinizi Catering Hizmeti İle Ziyafete Dönüştürün

05-10-2018 16:22:56 - YAŞAM
Özel Davetlerinizi Catering Hizmeti İle Ziyafete Dönüştürün

Hardal Burger Akyazı

Catering firmaları doğum günü, nişan, baby shower gibi özel davetlerde, yemekli kurumsal davetlerde ve iş yemeklerinde lezzetli ve pratik çözümler sunuyor. Konukları sağlıklı ve lezzetli yemeklerle keyifli bir ortamda ağırlamayı kolaylaştıran catering firmaları, restoran kalitesinde yemek servisi hizmetleri sağlıyor. Sürekli yenilenen yemek menüleri ve göze hitap eden yemek sunumları ile dikkat çeken catering firmalarıözel günlerde organizasyon sahiplerini ciddi bir hazırlık yükünden kurtarıyor, pratik çözümler sunuyor.

Yemek servisine ve sunum şekline önem veren catering firmaları, yemekli özel davetlerde konukların ve organizasyon sahiplerinin beğenisini kazanan işlere imza atıyor. Açık büfe menüleri, davet menüleri, sofra menüleri ve yemek paketleri gibi birbiri ile uyumlu yemeklerle zenginleştirilmiş davet yemek menüleri sunan catering firmaları özel davetler, ofis toplantıları, kalabalık ev davetleri için hazırlanmış yemek menülerini şık sunumlar ve garson hizmeti ile tamamladığında davetlilerin ilgisini çekiyor. Malzeme seçimi, üretim ve modern sunumlar konusunda deneyimli bir ekip ile yola çıkan Türkiye’nin ilk ve tek online catering sitesi Misafirliq.com’da brunch menüsü, açık büfe kahvaltı, nişan ve kına menüsü, çocuk doğum günü menüsü, vejetaryen menü, ofis kahvaltısı, iftar menüsü gibi yemek menüleri ve sandviç, piknik paketi gibi her konsepte ve damak zevkine uygun çözümler sunuyor. Misafirliq, catering hizmetlerinde yemek menüleri arasında sınırları zorlamak ve en özel davetlerde konuklarını özel sunumlarla ağırlamak isteyenler için “kendi menünü oluştur” seçeneğini de sunuyor. Organizasyon sahipleri; başlangıçlar, zeytinyağlılar, salatalar, ara sıcaklar, çorba çeşitleri, ana yemekler, mezeler, atıştırmalıklar, i̇çecekler ve şekersiz unsuz tatlar arasından dilediği yemekleri seçerek Misafirliq.com ile akşam yemeği menüleri oluşturabiliyor ya da konuklara açık büfe kahvaltı sunumları yapabiliyor.

Günümüzde sofra çiçekleri, masa düzeni, karşılama panosu, şık yemek takımları ile hazırladıkları yemeklere estetik katan firmalar günümüzde oldukça ilgi görüyor. Çünkü düzenlenecek yemek davetinin kusursuz olması, yemeklerin çeşidinden lezzetine, sunumdan konukların ağırlanmasına kadar her aşamanın mükemmel olması ile mümkündür. Dilerseniz sunumlarınızı Misafirliq’in deneyimli garsonları ile gerçekleştirebilir ve kusursuz bir yemek daveti verebilirsiniz. Catering firması Misafirliq, aynı zamanda hizmetleri arasında barbekü menüsü ile birlikte satın alınabilen mangal şefi hizmetine de yer veriyor.

Tüm siparişlerini hijyenik koşullarda hazırlayan ve özenle paketleyen Misafirliq kaliteli ve birinci sınıf lezzetleri en uygun fiyatlarla özel davetlere taşıyor. Özel bir davet planlıyorsanız hemen Misafirliq.com web sitesini ziyaret edin.

Akgün Restoran Çorba
Özel Davetlerinizi Catering Hizmeti İle Ziyafete Dönüştürün
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomobili ile köpeğin üzerinden böyle geçti
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup