ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Kuzuluk Termal Apartlar ile Huzura Kavuşun

15-02-2017 21:39:57 - YAŞAM
Kuzuluk Termal Apartlar ile Huzura Kavuşun

Kuzuluk termal kaplıca evleri ile tatilin keyfine varabilirsiniz.Şifalı kuzuluk kaplıcalarındaki apart hizmeti ile evinizdeki rahatlığı bulabilirsiniz

Hardal Burger Akyazı

Kuzuluk Termal

Sakarya'nın Kuzuluk bölgesine kurulmuş olan Kuzuluk termal kaplıca tesisleri, son derece faydalı ve şifalı sıcak suları ile verdiği hizmetlerin yanında, tatiliniz için konaklama için de hizmet vermektedir.  Bölge dışından gelmek isteyenler tatilciler için Kuzuluk termal kaplıca evleri, Doğanın kucağında olan ve her zaman değerli ve son derece özenli bir şekilde hazırlanan evlerimizde 7/24 şifalı kaynak sudan fayda alacaksınız. Kuzuluk Termal kaplıca evleri müşterilerini ve her kesimden insanı memnun etmek adına her zaman saygılı davranan personellerle hizmet verir. Kuzuluk kaplıcalarında birçok sindirim problemi olan hastalarımıza özel bilgi aktarılır. Şifa kaynağı olan karaciğer, çocuk felçleri, aşırı kilo sorunları olan kişilerde bile çok faydalı olan sulardır. Dayalı döşeli olan evlerden gelen bu derece doğal kaynak suları kireçlenme hastalıklarına iyi gelmektedir. Şifalı kaynak suyu ile birlikte eksiksiz olan dayalı döşenmiş evler sizleri bekliyor.

 

KUZULUK TERMAL KAPLICA EVLERİ SU BANYOSU

Kaplıca evlerinde çocuklarınız banyo yaptırabilirsiniz. Geniş küvetli olan kullanışlı banyolar vip apart otel evlerimiz için oldukça idealdir. Kuzuluk kaplıcaları muazzam kentlerden de müşteri çeken bir yerdir. Herkes tarafından sevilmektedir. Çok cazip fiyatlarla konaklama imkânı tanıyan bu evlerde tüm aksesuarlar düşünerek iş tasarım yapıda hazırlandı. Kuzuluk kaplıca evleri banyo içinde kişilerin kullanımına uygun olan özel kişisel eşyalarla birlikte hizmet alacaksınız. Musluklardan gelene sürekli devam eden su ile dayanıklı ve sağlıklı vücudunuz olacak. Çok uzun süren hastalıklara bile iyi gelen bu derece şifalı su kaynakları için sizlerde faydalanmak isteyebilirsiniz. Su hayattır. Evlerimiz son derece estetik görünümlüdür.

KUZULUK KAPLICA EVLERİ VE DOĞANIN AKILALMAZ KEŞFİ

Kaplıca evlerimizde günümüzü geçirdikten sonra doğayı keşfetmeye çıkabilirsiniz. Doğada bulunan damak zevkinize uygun çeşitli restoranlarla açık havada kahvaltı yapacaksınız. Kuzuluk termal apartları her açıdan fark yaratır. Banyodan sonra rahatlayan ve sağlıklı hisseden vücut yapınız daha fa fazla zinde olacaktır. Tüm zamanların bu derece vazgeçilmez olan kaplıcaları şifa kaynağı olmaya devam etmektedir. Kablosuz (wifi) internet hizmetlerinden ısınma ve soğutma sistemlerinden mutfak ekipmanlarına kadar her detay düşünülmüştür. Rahat ve kullanışlı mobilyalar ile konuklara gerçek bir dinlenme tesisi vaat edilmektedir. Her ev yeni konuklar için en iyi şekilde temizlenmekte ve hazırlanmaktadır.

Kuzuluk kaplıca tesislerinden faydalanmak ve konaklama imkanlarını da kullanmak isteyen konuklar, gerçek bir doğa tatili yaşayacaklardır. Kendi evlerinde yaşadıkları rahatlığı, Kuzuluk kaplıca evleri içerisinde de fazlasıyla görebilirler.

 

Kuzuluk Kaplıcaları Faydaları (Kuzuluk Kaplıca Evleri)

Sakarya'nın yıllardan beri aile gelenekleri ve kaliteli hizmet anlayışı ile devam ettirdiği Kuzuluk kaplıca hizmetleri, fiziksel ve psikolojik birçok rahatsızlığa en doğal şifa mucizesini sunmaktadır. Selçuklular döneminden beri birçok hastalığın tedavisinde tercih edilen Kuzuluk termal suları, her yaştan bireyin kullanımına uygun şekilde hazırlanmaktadır. Hizmetlerine bugün de devam eden Kuzuluk kaplıca tesisi, en doğal kaplıca sularını konukları için temin etmekte ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış bir tesis olarak görevlerini de sürdürmektedir.

 

               Konaklamanın dahil Kuzuluk apart imkanları ile sağlanabildiği bu belde tesisi içerisinde bireyler tam bir doğa tatili yaşar. Kaplıca sularının şifası ile birlikte tesisin doğa içerisinde yer alması ve temiz hava sunması da, hastalıklar için çok iyi bir etki gösterir. Romatizma sorunları ve çeşitli eklem ağrıları için tercih edilen Kuzuluk kaplıca suları, bu ağrıların dinmesinde çok etkilidir. Eklem ağrıları ile birlikte mide ve karaciğer ağrıları, üst solunum yollarında oluşan sorunlar, kireçlenme ve kırıkların hızla iyileşmesinde de büyük faydalar sağlar. Fiziksel problemlere sağladığı faydalar kadar psikolojik sorunlarda da etkisi ile bilinen Kuzuluk kaplıca suları, ruhun dinlenmesi ve huzura kavuşulması adına çok iyi bir tercih olacaktır.

 

               Cilt problemleri için de Kuzuluk kaplıca sularının şifalı etkisinden faydalanmak mümkündür. İltihap ve yaraların iyileştirilmesinden lekelerin geçmesine kadar Kuzuluk şifası sağladığı büyük etkisi ile meşhurdur. Birçok deri hastalığının iyileştirilmesi için uzmanlar tarafından da bu tesisin olanakları önerilmektedir. Deri döküntülerinin giderilmesi için de kaplıca suyunun mineral etkisi doğal bir ilaç olarak görülebilir.

 

               Şehir gürültüsünden ve yoğun hayatından uzaklaşmak isteyenler şifayı, Kuzuluk kaplıca sularında buluyor. Kuzuluk kaplıcaları neye iyi gelir diye soranlar burada bir tatil geçirebilir, şifalı suların etkisi sonrasında Kuzuluk apart ve restoran imkanlarından da faydalanabilir.

Kuzuluk Kaplıcalarında Tedavi edilen diğer hastalıklar:

 

Ortopedik ameliyat ve kaza sonuçlarının rehabilitasyonu

Mide, bağırsak, karaciğer ve safra kesesi hastalıkları ve kronik iltihapları

Kan dolaşımı

İdrar yolları ve kadın hastalıkları

Cilt ve deri hastalıkları

Sinir sistemi rahatsızlıkları ve solunum yolu hastalıkları

Çocuk felci ve bazı çocuk hastalıkları

Kireçlenme ve kırık - çıkık sekelleri

Aşırı kilolar ve böbrek taşları

Her türlü romatizmal hastalık

Şimdi Kuzuluk Kaplıca Evlerinden En İyi Şekilde Yararlanmanız için odların tanıtımını yapalım

 

A Blok apartlar 1 + 1 olarak inşa edilmiştir. Balkon tarafı yerleşkeye ulaşımda kullanılan caddeye bakmaktadır ve bu bloktaki apartmanlar ana cadde üzerinde bulunmaktadır. Tek kişilik iki baza ve bir adet çekyat içeren oturma odası, aynı zamanla mutfakla iç içedir. Bu apartmanlarımızın büyüklüğü balkon dahil 75 metrekare olup yatak odasında çift kişilik bir adet de yatak içermektedir. A Blok apartlardaki banyolar birer adet geniş küvet ve alafranga tuvaletten oluşmaktadır.

A Blok apartmanlarımızda verdiğimiz hizmetler bunlarla sınırlı değil. Tüm bunlarla birlikte 82 ekran LCD TV ve mini buzdolabı içermekte olan apartmanlarımız, mutfak araç gereçleri ve ikili ocağın yanında kablosuz internet ve 7 gün 24 saat hizmetinize hazır olan termal kaplıca suyu ile birlikte ziyaretçilerine ev sahipliği yapmaktadır.

 

A Bloktaki apartmanlarımız gibi B Blok apartmanlarımız da 1 + 1 olarak tasarlanmıştır. Buradaki apartmanlarımızın bir kısmı çocuk bahçesini görürken diğer kısmı balkonlara bakacak şekilde konumlanmış durumdadır. 75 metrekare büyüklüğe sahip olan B Blok apartmanlarımız, yine oturma odası ve mutfak iç içe olacak şekildedir. Tekli olarak iki baza ve çekyat koltuklarını da içeren oturma odaları, bir adet çift kişilik yatağın bulunduğu yatak odası ve balkonla B Blok apartmanlarımızı oluşturmaktadır. Banyolardaki küvetlerimiz yeterli genişlikte olup alafranga tuvaletle birlikte kullanıma hazır durumdadır.

 

Tüm bunların yanında B Blok apartmanlarımız rahatınıza en uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. 82 ekran LCD TV ve mini buzdolabı başta olmak üzere çeşitli mutfak eşyaları, ikili ocak, kablosuz internet ve balkonun yanında 7/24 kullanıma hazır olan termal kaplıca sularımızın da hizmet verdiği B Blok apartmanlarımız yeni konuklarını beklemektedir.

C Blok apartmanlarımız, diğer iki bloktaki apartmanlarımıza göre daha küçük bir yapıda olup 50 metre kare olacak şekilde tasarlanmıştır. Yerleşkemizin balkon kısmında bulunan C Blok apartmanlarımızın hepsi çocuk parkına bakacak şekilde konumlandırılmıştır. Diğer bloktaki apartmanlarımız gibi C Blok apartmanlarımız da oturma odaları mutfakla iç içe olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu bloktaki apartmanlarımızın diğer bloklardan daha küçük olmasının sebebi ise mutfak kısmının daha küçük olacak şekilde yapılmış olmasıdır. Fakat bunun aksine mutfaklarımızdaki gerekli ekipmanlar tıpkı diğer apartmanlarımızdaki gibi tamamen eksiksiz haldedir. Bunların yanında yine oturma odalarımız iki tekli baza ve bir çekyatı içerecek şekilde dizayn edilmiştir. Hemen bitişiğinde yatak odalarımızda da bir adet çift kişilik yatak bulunmaktadır.

 

Diğer bloklar gibi C Blok apartmanlarımızda da 82 ekran LCD TV, mini buzdolabı, mutfak eşyaları ve ikili ocak başta olmak üzere kablosuz internet, balkon ve 7/24 hizmete açık olan termal kaplıca suları hizmetinize hazırdır.

D Blok apartmanlarımız yerleşkemize en son eklenen apartmanlarımızdır. Diğer bloklarımız gibi D Blok da 1 + 1 olacak şekilde  inşa edilse de  85 metrekare ile sitemizin en büyük apartmanlarını içermektedir. Bununla birlikte bu bloktaki apartmanlarımızda oturma odası ile mutfaklar ayrı olarak dekore edilmiştir. Oturma odalarımız yine iki adet tek kişilik baza ve bir adet çekyat barındırmaktadır. Yatak odasında bir adet çift kişilik yatak bulunmakla birlikte bu bloktaki banyolar çift kişilik küvet ve alafranga tuvalet içermektedir. D Blok Apartmanlarımızda banyo haricinde bir adet de alaturka tuvalet bulunmaktadır.

 

D Blok apartman içerikleri ise şöyle = 82 ekran LCD TV, büyük boy buzdolabı, kablosuz internet, balkon, ikili ocak ve mutfak ekipmanları, 7 gün 24 saat hizmete açık termal kaplıca suyu.

 

Kuzuluk Kaplıca, Kuzuluk Kaplıca Evleri, Kuzuluk Kaplıca Pansiyon, Kuzuluk Kaplıca Otel, Kuzuluk Kaplıcaları, Kuzuluk Otel, Kuzuluk Pansiyon, İhlas Kuzuluk, İhlas Kaplıca Evleri, Postoğlu Huzur Kaplıca Evleri Kuzuluk - Akyazı - Sakarya

Akgün Restoran Çorba
Kuzuluk Termal Apartlar ile Huzura Kavuşun
Ürdüç
Kuzuluk Termal Apartlar ile Huzura Kavuşun
Kuzuluk Termal Apartlar ile Huzura Kavuşun

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)