Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Kehribar Kolye ve Bileklikler Kehribar Burada’da

03-09-2018 13:47:29 - YAŞAM
 Kehribar Kolye ve Bileklikler Kehribar Burada’da

Diş Çıkaran Bebekleri Rahatlatan Kehribar Kolye ve Bileklikler Kehribar Burada’da

Hardal Burger Akyazı

İstanbul Kuyumcular Odası bünyesinde kurulan Türkiye'nin ilk yerli gemoloji laboratuvarı GLT (Gemological Laboratory of Turkey) tarafından güvenlik testleri yapılmış ve sertifikalandırılmış Baltık kehribarı ürünleri Kehribarburada.com.tr’de yer alıyor. Kehribar Burada’da diş çıkarma dönemindeki bebeklerin salya, ağrı, ateş gibi rahatsızlıklarında etkili sonuçlar veren kehribar diş kolyesi çeşitleri, yetişkinler için kehribar kolye, bileklik, küpe, yüzük ve kehribar tespih seçeneklerinin yanı sıra kedi ve köpekler için kehribar tasma çeşitleri hızlı bir şekilde satın alınabiliyor. Kehribar Burada; şifa kaynağı kehribarı doğru kalitede ve geniş ürün yelpazesi ile tüketicilere en üst seviyede sunmayı, kehribarürünlerinde yenilikçi ve farklı ürünler yaratarak sektöründe beğenilen ve tercih edilen bir marka yaratmayı hedefliyor.

 

Kuzey Avrupa ülkelerinde kuzey altını olarak bilinen kehribar; 45 milyon yıllık şifa gizemine sahip bir çam reçinesidir. Araştırmalar; kehribarın içeriğindeki süksinik asidin cilt tarafından emilmesi ile bebeklerde diş sancısına karşı rahatlama sağladığını göstermektedir. Özellikle Baltık Denizi bölgesinden çıkarılan kehribarlarda süksinik asidin yoğun olması nedeniyle Baltık Amberi kıymetlidir. Online mağazasında gerçek Baltık kehribarından üretilmiş ürünlere yer veren Kehribar Burada’daki kehribar takılar %100 Baltık kehribarından üretiliyor. Kehribarburada.com.tr; detaylı ürün bilgisi, hızlı gönderi ve satış sonrası müşteri desteği ile konforlu bir online alışveriş ortamı yaratıyor. Kehribarburada.com.tr’de bal rengi, karışık renk, limon-kemik rengi kehribar takı çeşitleri yer alıyor.

 

Türkiye'nin resmi GLT sertifikalı Baltık kehribarının online mağazası Kehribarburada.com.tr’de kehribar bebek kolye çeşitleri, kehribar bileklik, kehribar tespih, kehribar ve gümüşün birlikte kullanıldığı özel tasarım takılar, kehribar yüzükleri bulabilirsiniz. Kehribar Burada’nın online mağazasından köpekler ve kediler için kene önleyici ayarlanabilir organik deri kayışlı %100 Baltık kehribarından üretilmiş kehribar tasma çeşitleri de satın alabilirsiniz. Kedi ya da köpeğinizde kene önleyici kehribar tasma kullanarak, herhangi bir toksik kimyasal ürün kullanmadan kene gibi zararlıların yaklaşmasını önleyebilirsiniz.

 

Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden