10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Hardline Pro Gainer Kilo Aldırır mı

24-06-2017 04:27:46 - YAŞAM
Hardline Pro Gainer Kilo Aldırır mı

Kilo alamamanın nedeni sindirim sisteminiz olabildiği gibi bazen de yetersiz beslenme ya da dengesiz beslenme olabilir.

Hardal Burger Akyazı

Bunun için kilo almak istiyorsanız ilk yapmanız gereken şeyin beslenmenizi yeniden bir düzene sokmak olduğunu bilmelisiniz.  kilo almaya karar verdiniz o zaman artık eskisinden daha çok protein ve kalorili besinleri tercih etmeniz gerekiyor bunu sağlıklı bir şekilde gerçekleştirdiğiniz de kilo almaya başladığınızı da göreceksiniz. Ancak ne yaparsanız yapın yediklerinizden kilo alamıyorsanız o zaman takviye gıdalara da başlayabilirsiniz. Bunlar sizin kilo almanızda yardımcı olabilecektir. Ancak kullanacağınız gıda takviyelerini ilk önce doktorunuza danışmanız gerekir. Çünkü kilo alamamanız yalnızca beslenmenizin neticesi olmayabilir.  Supplement ismi verilen e gıdalar hem kaslarınızı geliştirmek hem de kilo almanız için size fayda sağlayacaktır. Bizde bu makalemizde size kilo almanıza fayda sağlayacak olan değerli bir ürün olan Hardline Pro Gainer’den bahsetmek istiyoruz. Ürün hakkındaki detaylı bilgiye buradan ulaşabilir ve kullanıp kullanmamaya karar verebilirsiniz. Öncelikli olarak kilo alamamanızın nedenlerine bir göz atalım.

Kilo Alamamanın Nedenleri

Kilo alamamanın ilk nedeni metabolizmanızdır. Çünkü metabolizmanız hızlı çalışıyorsa o zaman kilo almanız beklenmez. Bunun yanı sıra düzensiz olan bir uyku ve de beslenme gibi durumlar etkili olacaktır. İnsanların metabolizmaları 25 yaşına kadar hızlı bir şekilde çalışır bu da daha fazla kalori harcanmasına neden olacaktır.  Eğer ki bu dönemde siz kalori alımınızı artırırsanız bu kez yavaş yavaş kilo aldığınızı da göreceksiniz. Ancak bunlar sizin kilo alımınızı gerçekleştirmiyorsa o zaman karbonhidrat tozu olan Hardline Pro Gainer’i tercih edebilirsiniz.  Ürünü kullanmanız halinde bir tabak yemekle alacağınız kaloriyi bir bardak suya karıştırdığınız karbonhidrat tozu ile alabilmeniz mümkün olacaktır.

Ancak tüm bunlardan size söz ederken bir gerçeği de göz ardı etmemeniz istiyoruz. Ek gıda takviyesi alırken beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor. Bu nedenle de doğal olarak beslenmelisiniz. Doğal besinler vücudunuzun yağ kütlesinin oluşmasını sağlar. siz bunun için sporunuza da dikkat etmek durumundasınız. Çünkü bu yağ kütlelerinin aynı zamanda kas kütlesine dönüşmesi gerekiyor.  Gelelim asıl konumuza bahsettiğimiz ürün Türkiye’de üretilen ve de Türk malı kategorisinde olan bir ek gıda takviyesidir. Üstelik helal sertifikasına sahip olan tek firma niteliğindedir. Ürünün içeriği Avrupa ve de Uzak Doğu’dan karşılanmaktadır. Firmanın ülkemizde de Hidayet Türkoğlu’na sponsor olduğunu hatırlatalım.

Hardline Pro Gainer Kullanım ve Özellikleri

Ürünün üretici firması Türkiye’de spor kulüpleri için ek gıda ihtiyacını karşılayan firmadır  Hardlineprogainer 5000 gram’lık, 1400 ve 3000 gram’lık paketler şeklinde satışa sunulmuştur. Kilo aldırmasının yanı sıra kas kütlenizin artırılması konusunda da etkilidir. Toz olarak üretilmiş olduğu içinde tüketimi oldukça basittir.  İçeriğinde muz, çilek ve çikolata gibi aromalar yer aldığı için tüketilmesi daha da kolay bir hale getirilmiştir. Üründen tam olarak fayda sağlanabilmesi için belirtilmiş olan vakitlerde alınması gereklidir bunun içinde firmanın önerilerine dikkat edilmesi gerekir.

Eğer ki sporcu bir kimliğe sahipseniz ya da vücut geliştirme sporuyla uğraşıyorsanız o zaman antrenman öncesinde ve de sonrasında tüketebilirsiniz.  Ayrıca öğünlerden sonra da tüketilebilmektedir. 

1 porsiyonda;

·         7009 mg Glutamin

·         2500 mg Kreatin

·         1000 mg Taurin

·         37,8 g protein

·         6960 mg BCAA

Hardline progainer için diğer içerik özelliklerini ise buradan inceleyebilirsiniz.

Yukarıda belirttiğimiz gibi ürün toz halinde satılmaktadır. Bu nedenle de içerken 2 su bardağı su ya da sütün içerisine karıştırılarak rahat bir şekilde tüketilebilmektedir.

Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)