Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Gratis Kampanyaları

20-09-2017 03:09:07 - YAŞAM
Gratis Kampanyaları

Gratis kızlar için vazgeçilmez bir mağazadır. Fakat bazı ürünler pahalı olduğu için kampanyaları takip etmek gereklidir.

Özgür Adımlar

 Kampanyalı olan ürünler bazen kaçınılmaz derecede fiyatta indirim yaşar. Bu yüzden kampanyaları takip ederken dikkat edilmesi gereken gerçek fiyatının ne kadar olduğu ve indirimli fiyatının ne kadar olduğu olacaktır. Kızların vazgeçilmezi haline gelen Gratis mağazası birçok şehirde bulunuyor.

Gratis Kataloğu Kampanyalı Ürünler Sinoz Leke Kremi

Gratis kataloğusinoz leke kremini gratis indirim ile sizlere sunuyor. Çok pahalı olan bu ürün %19 indirim ile 149,00 TL'den 125,00 TL'ye iniş yapmıştır. Bu krem ciltteki güneş lekelerini, yaşlılık lekelerini, doğumdan sonra oluşan lekeleri, sivilce ve çilleri yok etmekte çok güçlüdür. Bu yüzden fiyatı da oldukça pahalıdır. Aynı zamanda bu kremden 2 adet alanlar için de 249 TL +19 TL değerinde yüz temizleme jeli hediyesi sunuyor. Bu kampanyayı kaçırmak istemeyenler gratis mağazalarına veya gratis internet sayfalarına akın edebilirler.

Sinoz Yüz Bakım Maskesi

Gratis indirim sayesinde sinoz yüz bakım maskesi 79,00 TL'den 69,00 TL'ye düştüğü görülüyor. Aynı zamanda internet ile alanlar için ücretsiz kargo fırsatı sunuluyor. Zararlı güneş ışınları, ciltte kuruluk gibi sorunları ortadan kaldırır ve güçlü bir maske yapısına sahiptir. En çok da siyah nokta ve sivilce sorunlarına iyi gelir. Bu kremin içinde ise E vitamini, B vitamini, allantoin, üzüm çekirdeği, papatya ve propolis bulunuyor. Bu yüzden çok tercihler arasında yer alıyor. Aynı zamanda kampanyada 1 adet yüz bakım maskesi ile 1 adet leke kremi alana yüz temizleme jeli hediye veriliyor. 2 adet sinoz yüz bakım maskesi alana ise 129 TL olarak sunuluyor ve temizleme jeli hediye olarak veriliyor.

Garnıer Mucizevi BB Krem Açık Ton 50 ML

Gratis mağazasında en çok tercih edilen bu krem %40 indirim ile 28,50 TL'den 16,90 TL'ye düşmüştür. Bu krem açık tenlilerin cildindeki rengi dengeler ve ışıltı verir. Aynı zamanda kuru ciltler için nemlendirici özelliğe sahiptir. En önemlisi ise UV ışınlarından koruduğudur. İçindeki c vitamini sayesinde ciltte parlaklık yaşatır.

Note BB Krem 03 Spf15 35 ML

Bu krem 35 TL'den 23 TL'ye düşmüştür. Cilt tonunu eşitler ve cildin doğal görünmesini sağlar. Aynı zamanda içerisinde bulunan E vitamini sayesinde güneş ışınlarından korunur ve çillerin ortaya çıkmamasını sağlar. Bütün cilt tonlarına uygundur.Gratis kataloğu bu kremi satışa sunar.

Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomobil takla attı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup