YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Elektronik Sigara Likit

20-06-2018 18:23:00 - YAŞAM
Elektronik Sigara Likit

Merhaba, buharkeyf.com türkiyenin en ucuz ve en uygun likit satış sitesi olarak sizlere hem ürünlerimizi hem kampanyalarımızı tanıtacağız.

Hardal Burger Akyazı

Öncelikle neden buharkeyf derseniz eğer, 60ml likitlerin fiyatı sadece 40TL.Piyasada ki tüm likit satış sitelerinin neredeyse yarı fiyatına satış yapan buharkeyf öncelikle uygun ve ekonomik fiyatları nedeniyle tercih ediliyor.

İnsanların aklına artık e likit denince buharkeyf gelmekte bu durumun en büyük sebebi ise sadece 2 ayda binlerce müşterinin buharkeyfden likit denemesi ve oldukça beğenilmesi diyebiliriz.

Günde binlerce müşteri ile ilgilenen müşteri hizmetleri 0850 302 2025 hattan ve ya whatsapp ile 0532 219 1115 ile irtibata geçen müşterilerimiz ile her türlü desteği sunmaktayız.Uzman kadromuz ve anlık destek hizmetlerimiz, ileri düzey ilgimiz ile müşterilerimizin her türlü sorunlarını çözmekteyiz.

D-ange,By Steam,One hit wonder gibi bir çok likitin satışını yapan buharkeyfde en kaliteli elektronik sigara likit bulabilecek ve aynı gün kargo imkanı ile sipariş verebiliceksiniz.

Aynı gün kargonun yanı sıra kapıda ödeme yöntemleri ile her türlü ödeme yöntemi ile ödeme yapabilecek isterseniz kapıda nakit ödeme , isterseniz kapıda kredi kartı ödeme ile alabileceksiniz.

En uygun kargo fiyatları ile en ucuza satmaya çalıştığımız e likitlerimiz garantili ve iadeli olarak satılmaktadır.Türkiyede hiçbir web sitesinin yapamadığını buharkeyf olarak yapmaya kararlıyız.Şikayet ettiğiniz her likiti tekrar geri alıp yenisini yolluyoruz.

Bu durumdan oldukça memnun olan müşterilerimizin bizlere güvenide sonsuz.Vaporesso revenger coil satışlarımızda bu hafta başladı.Smok t8 ,revenger coil gt2,gt4 gibi en çok satılan coilleri stoklarıma ekleyerek likit satın alan müşterilerimize özel indirimli olarak satışa sunduk.

Türk kimya firmasına ürettirdiğimiz d-ange ve by steam markalarının likitlerini kampanyalı olarak 60ml 40TL’ye sitemizden dilediğiniz gibi alabilirsiniz.

Eğer Premium likit denemek istiyorsanız sizlere özel, Premium likit kategorisine göz atabilir ve dünyanın en gözde likit markalarının ürünlerini sipariş verebilirsiniz.

One hit wonder 180ML likitlerde özellikle 199TL gibi bir rakama sahip olabilen müşterilerimiz orijinal ve kaliteli yoğun tad almak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat diyebiliriz.OHW yani One hit Wonderin en iyi ürünlerini buharkeyfde bulabilirsiniz.

Coil ve atomizer satışlarımızada son hızla devam ettiğimizi buradan ilan ediyoruz, yenilenen stoklar ve yoğun ilgiden dolayı fiyatlarımızı komple güncelledik sizleri bekliyoruz.

Şimdide dünyada elektronik sigara kullanımına değineceğiz, dünyada artışta olan e sigara kullanımı ülkemizdede git gide büyüyen bir olay.İnsanlar artık tütün alışkanlığından kurtulmak ve pis kokmamak için aramadık yol bırakmıyor.

Elektronik sigaranın en büyük avantajı ise kokusuz ve içerken verdiği aroma tadı.Tabiki sağlıkta çok önemli, ama e sigara sağlık konusundada kendini oldukça güvendiren bir ürün.

Avrupada yapılan bir çok araştırmada yan etkisi ve ciğere olan tepkimeleri araştırılıyor fakat halen daha kötü bir yanı bulunmuş değil.Bilime güvenmemiz gereken en önemli konulardan olan e sigara binlerce testten geçti ve hepsinde başarılı ve sağlığa etkisi %0.1 olarak gözlemlendi.

Sigarada 4000 madde bulunurken e sigarada pg,vg ve nikotin bulunduğundan sigaranın kötü yanlarını hiç yaşatmamakta.

Bu konuyuda sitemizde yayınladığımız bir makaleyi sizlerle paylaşarak bitirmek istiyoruz.

Dünyada git gide artan elektronik sigara kullanımı, ülkemizde yasak olmasına rağmen her gün diğer ülkelerdeki büyüme oranından daha yüksek oranda büyümektedir.Ülkemizde Elektronik sigaraların yasak olması sebebiyle, elektronik sigaraların ülkeye girişleri yasal olmayan yöntemler ile girmektedir.Sağlık bakanlığımızın yasağının ardından bir çok satış noktasına baskın yapıldığını elbet duymuşsunuzdur, Tütün denetleme kurumu tarafından kontrol edilmeye çalışılan elektronik sigaralar bilimsel bir çalışma sonucu kanıtlı ve onaylı sağlığa zararlı olup olmadığının bilinmemesi  gerekçesiyle YASAKLANMIŞTIR.

Şimdi gelelim asıl konumuza, elektronik sigara nerelerde yasak ve en çok nerelerde kullanılıyor hemen bahsedelim.Dünyada en çok elektronik sigara kullanılan ülkeler avrupa’da diyebiliriz.Toplam avrupa birliğinde Elektronik sigara kullanımı 8-10 Milyon arası olarak tahmin ediliyor.

İstatislikler’e baktığımızda bu liste;

İngiltere: 3 Milyon

Almanya: 2.5 Milyon

Fransa : 3 Milyon

İtalya: 2 Milyon

Sonucuna ulaşılmıştır.

Avrupa birliğinin yanı sıra, amerika ve kanada’da oranlar çok yüksek.2010 yılında %2 elektronik sigara kullanımı olan ABD’de şuanda güncel istatislik’ler %7 oranında bir rakam vermektedir ve git gide artan bir grafik izlenmektedir.Kanada’da ise, %9 oranında elektronik sigara içildiği istatislik’ler arasında yer almaktadır buda ortalama 3 Milyon insana tekabül etmektedir.Dünyada bir çok ülkede gerek e likit, gerek nikotinli likit veya elektronik sigaranın kendisi bir şekilde yasak edilmiştir, bunlardan bazıları;

Yeni Zellanda: 2016’da çıkartılan bir kanun sonucunda elektronik sigara yeni zellandada yasaklandı.

Kuzey Afrikada elektronik sigara yasaklanmış iken güney afrikada herhangi bir kısıtlama bulunmamakta.Bilinmeyen bir çok istatisliklerle beraber dünyada halen bir çok ülkede elektronik sigara yasak halde.

Umarız bir gün Ülkemizde elektronik sigarayı serbest olarak kullanabiliriz bu sebepler yüksek vergilerle geçinmekten ve daha fazla zehirlenmekten kurtulmuş oluruz.

UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Avukata saldıran sanıklara 10 yıl ceza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)