Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Ekonomik D Smart Kampanyaları

30-05-2017 19:20:45 - YAŞAM
Ekonomik D Smart Kampanyaları

Yeni bir D-Smart üyeliği yapmayı düşünen kişiler bu üyelikleri için çeşitli kampanyaları bekliyorlar.

Özgür Adımlar

Bu kampanyalar ile birlikte başvurular yapılırsa kullanıcılar daha uygun fiyatlardan D-Smart sahibi olabiliyor. Bu doğrultuda kullanıcıların kendi durumlarına göre en iyi kampanyaları tercih etmeleri gerekiyor. Yeni katılacak olan üyelerin her zaman kendilerine uygun bir kampanyaları bulunurken bazı durumlarda yeni üyeler birden çok kampanyaya uygun olduğundan kararsızlık yaşayabiliyorlar. Bu aşamada en ucuz kampanyanın seçiminden çok kişilerin en uygun fiyata en yüksek imkânları alabilecekleri bir kampanyayı seçmesi gerekiyor. Bu şekilde kişiler televizyonlarını çok daha iyi bir hale getirerek daha eğlenceli bir vakit geçirebiliyorlar.

Kampanyaları incelemeye başlayan kişiler çok farklı imkânlar görürken kısa süre içerisinde kararlarını vererek üyelik işlemlerini tamamlamak istiyorlar. Bu doğrultuda dsmart kampanyalarıarasından kullanıcılar ilk olarak televizyon ya da internet ve televizyon kampanyaları arasından seçim yapmak durumunda oluyor. Eğer kullanıcılar isterlerse hem internet hizmetini hem de televizyon kanallarını D-Smart üzerinden satın alabiliyorlar. Böylece kişiler tek bir fatura ile tüm giderlerini ödemiş olurken çok daha rahat bir şekilde indirimler alabiliyorlar. Bu durumlarda kişiler eğer mevcut bir internet sağlayıcıları bulunuyorsa zorluk yaşıyorlar. Ancak böyle bir olay olduğunda D-Smart buna da müdahale ederek hemen kişiler cayma bedellerinin 200 TL’ye kadar olan kısmını karşılıyor. Böylece kişiler rahatlıkla internet sağlayıcılarını da değiştirebiliyorlar.

Televizyon ihtiyacını karşılayacak olan kişiler bu aşamada onlarca farklı kampanya ile baş başa kalıyor. İlk olarak kullanıcılar televizyonlarını da yenileyeceklerse aldıkları televizyon ile birlikte D-Smart hizmetini de ücretsiz olarak almaya hak kazanıyor. Bu hakkı kazanmak için kişilerin ilk olarak D-Smart tarafından belirlenmiş markaları ve modelleri satın alması gerekiyor. Böylece kişiler HD kalitesinde yayınları takip etmek için aldıkları televizyonlarından en iyi yayınları alıyorlar. Kendi ilgi alanlarına göre paket seçimlerini de yaptıklarında kişiler rahatlıkla bu sistem içerisinde ödeme planlamasını yapabiliyor. Bunun sonrasında da uzun süreler taahhütlü olarak yayınları takip etme şansları oluyor.

Özel olarak kişilerin meslek gruplarına göre de kampanyalar yer alıyor. Genel olarak kamu çalışanları için sürekli özel kampanyalar düzenleyen D-Smart, buna ek olarak öğrenciler için de indirimli kampanyaları belirli tarih aralıklarında kullanıcılara sunuyor. Bazı kampanyalar yalnızca yeni üyeleri kapsarken bazıları mevcut üyeleri de içine alan kampanyalar oluyor. Kişilerin sürekli olarak en ekonomik şekliyle D-Smart kullanması için kampanyaları takip etmesi gerekiyor. Bunun için yeniaboneliksitesi kullanılırken siteyi kullanan kişiler kampanyaların ve paketlerin tamamından haberdar oluyorlar. Bu işlemlerde kampanyaları öğrenmek ve başvurusu yapmak için siteyi kullanan kişiler herhangi bir ücret ödemek zorunda da kalmıyor. Yalnızca yardımcı bir site olarak herhangi bir ücret ödemeden siteyi tercih edebiliyor.

Kişilerin ödeme aşamasında da onlarca farklı seçeneği oluyor. D-Smart kampanyalarından birisini seçen kişiler bunun sonrasında ödeme planını da oluşturuyor. İsterlerse kişiler her ay evlerine ya da mail adreslerine gelen faturaları ödeyerek bir ödeme planı oluşturmuş oluyorlar. Buna ek olarak bazı kişiler kredi kartlarından ya da banka hesaplarından otomatik ödeme talimatı verirken bu sayede farklı indirimler de kazanabiliyor. Bir yandan bankaları kişilere avantaj sunarken bir yandan da D-Smart kullanarak kişiler avantaj elde etmiş oluyor. Bunun dışında kişiler 1 yıllık ya da 2 yıllık taahhüt vererek aldıkları D-Smart hizmetinde ücretleri yıllık olarak ödeyebiliyor. Bu sayede kişiler peşin ödeme sebebiyle büyük indirimlerin sahibi oluyor. Sonrasında bu harcamaları kredi kartlarından 9 aya kadar böldürebiliyorlar. 

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kent merkezinde dehşet: İki kişiyi silahla vurdu
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden