Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Togg'dan açıklama geldi

08-03-2023 21:24:02 - TÜRKİYE
Togg'dan açıklama geldi

Türkiye'nin yerli otomobili Togg ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı.

Hardal Burger Akyazı
Açıklamada; "Togg akıllı cihazlarımız için ön sipariş sürecini, web sitemiz ve Trumore mobil uygulamamız üzerinden yakın bir tarihte başlatacağız" denildi.
 
Eelektrikli olan yerli otomobilin fabrikasının açılışı ve ilk banttan indirme töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 29 Ekim'de gerçekleştirilmişti.
 
2023'ün ilk çeyreğinin sonunda yollarda olması beklenen yerli otomobil ile ilgili yeni bir açıklama geldi.
 
Togg'dan yapılan açıklamada; "
 
Togg akıllı cihazlarımız için ön sipariş sürecini, web sitemiz ve Trumore mobil uygulamamız üzerinden yakın bir tarihte başlatacağız. Ön sipariş dönemi sona erdiğinde 2023 yılı içinde Togg akıllı cihazı teslim almaya hak kazananları ve hak kazananlar arasında teslimat önceliğini belirleyeceğimiz bir çekiliş yapacağız.
5 Şubat'ta kullanıcılarımızın yoğun ilgisiyle başlayan ancak ülkemizi sarsan deprem felaketlerinden sonra durdurduğumuz NFT açık artırmasını ise ileri bir tarihte gerçekleştireceğiz.
 
NFT açık artırmasıyla satışa sunacağımız 100. Yıl Özel Seri Koleksiyonu'nu öncelikli teslimat kapsamından çıkararak, 29 Ekim 2023 tarihinde kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Tüm bu gelişmeler ışığında ön sipariş yöntemlerinden biri olarak duyurduğumuz Yeni Lig yarışmasını iptal ettiğimizi de bilginize sunarız. Çalışmalarımıza hedeflerimiz doğrultusunda devam ediyoruz" ifadelerine yer verildi. 
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ziyaa 1 yıl önce2023-03-08 21:41:33

2 sene once yazilanlar vardi hatta gecen sene togg alacagim icin arabami satiyorum diye a habere cikanlar vardi. Demekki onlarin hepsi yalanmis..

1
-4
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden