ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Restoranlar ve kafeler 1 Haziranda açılıyor

28-05-2020 22:25:40 - TÜRKİYE
Restoranlar ve kafeler 1 Haziranda açılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, 1 Haziran'dan itibaren restoran ve kafe gibi yerlerin de saat 22:00'ye kadar açılabilecek dedi.

Özgür Adımlar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.
Erdoğan; "
1 Haziran restoran, kafe, pastane, kıraathane, çay bahçeleri, kaplıcalar saat 22.00’ye kadar hizmet vermeye başlayacak. Eğlence mekanları ile nargile satışı bu kapsamın dışındadır.
 
Turizm tesislerinin bünyesinde işletmeler saat sınırlamasına tabi değildir. Yol güzergahlarındaki dinlenme tesisleri de 1 Haziran’da hizmet vermeye devam edecek. Gelişmelere göre kapsamı ve saati ayrıca değerlendireceğiz.
 
Plajlar, milli parklar, bahçeler 1 Haziran’da faaliyete geçebilecek. Müze ve ören yerleri de 1 Haziran’da açılıyor. Hayvan satış yerleri 1 Haziran, hipodromlar 10 Haziran’da yeniden faaliyete geçebilecek. Bireysel sporlarla ilgili sınırlamalar kaldırılmıştır.
 
Deniz turizmi balıkçılığı ve taşımacılığı ile ilgili sınırlamalar belirlenen kurallar dahilinde kaldırılmıştır. Sürücü ve benzeri kurslar 1 Haziran’dan itibaren, kütüphaneler, gençlik merkezleri, kampları, kıraathaneler 1 Haziran’dan itibaren belirlenen şartlar dahilinde faaliyetlerini sürdürebilecektir" dedi. 
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden