Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Harekatın 10. gününde öldürülen terörist sayısı açıklandı

29-01-2018 11:53:36 - TÜRKİYE
Harekatın 10. gününde öldürülen terörist sayısı açıklandı

Harekatın 10. günü olan bugün TSK'dan yapılan açıklamada ise, etkisiz hale getirilen terörist sayısının 597'ye ulaştığı belirtildi.

Özgür Adımlar
Zeytin Dalı harekâtının önemli noktalarından biri olan Burseya Dağı dün teröristlerden tamamen temizlenirken Afrin merkezinin yolu da açılmış oldu. Burseya’da askerler Türk bayrağı dalgalandırdı. 
 
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Zeytin Dalı Harekatı'nın 10. gününde yapılan açıklamada, etkisiz hale getirilen terörist sayısının 597'ye ulaştığı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Hava Kuvvetleri tarafından gece süresince gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzii olarak kullanılan 44 hedef imha edilmiştir.
 
 Harekâta katılan 25 uçak emniyetle üslerine dönmüşlerdir. Türk Silahlı Kuvvetlerince desteklenen dört Özgür Suriye Ordusu mensubu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. 'Zeytin Dalı Harekâtı' kapsamında bölgeden elde edilen bilgilere göre gece süresince 40 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 597 olmuştur. 
 
 
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden