Devlet kusura bak masın emlak fiyatlarını bi kontrol etsin 70 bin € üç artı aldığım daireyi 5000 £ veremem hemde sitede versem bana bi gelir getirmez senelik gelir vergisi 20 binlira belediyeye emlak vergisi 1400 lira kiraçı çıkınca 4000 lira evin boyası tamiri bunda modur olan kiracımı sizce bide ev sahibi fırsatçı görünümünde bide bunu takip etsinler akyazıda bir çoğu evini palıya kiraya verip daha ucuz yeni sitelerde oturuyor söylenti deyil gerçek .
Uzatıldı derken yani kiracı şimdilik kısaca seçimi alana kadar (düsuñüldü) en fazla 6 ay sonra oran kalksın ev sahipleri garibanı etsin zaten 2 kisi çalıyor ancak kiraya denk geliyor zam zam anamız ağladı kısaca merhametsizleein eline birazda birakmiycaksiniz köprüyü geçtikten sonra yüzde 25 ortadan kalkacak kiracı yine mağdur imkanı olmayan ne insanlar var evinde bir kişi çalıyor ev sahipleri az beklesinler yüzde 25 tamamen kalkıyor seçimden sonra ertelenmiş sabredin
Devlet bi tarife koysa iyi olur bir artı bir 2000 £ iki artılar 3000 £ bakıyor sitedekiler üç artıları 6000 £ veriyor sitede ben 3500 £ verdim diye bütün site bana düşman oluyor buna bi çare bulmaları lazım daireye göre bi tarife koyulmalı benim dairemde ankastra ebeveynin banyosu var 130 metre kare 3500 € bence normal vicdanında rahat yinede devlet inşallah bi tarife çıkarır .
Ekonomiyi bu hale getirip o kiralarin yukselme sebebi olan yetkililerede hapis cezasi gelecekmi ?
Mal sahibi ne yapsın geçen sene daireler 750 bin tl iken suan 2 milyon tl ile satiliyor.750 bin tl iken 2 bin tl kira alan mülk sahibi daire 2 milyon sermayeye çıkınca ne yapsın 500 tl mi zam yapsın.Dairenin Mülk sahibine maliyeti yüzde 25 mi artmışta kiracısina yüzde 25 zam yapsın
Kim takıyor bunu. 1250 tl den 2800 tl ye yükseldi bu ay kiram. Nasıl olacak. Kürsüde konuşmak basit