10 K Grup
Batakköylü Düğün Salonu

EYT ile ilgili heyecanlandıran haber

17-01-2023 15:21:35 - TÜRKİYE
EYT ile ilgili heyecanlandıran haber

Özgür Adımlar
AK Partili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT düzenlemesinin önümüzdeki hafta Meclis’e geleceğini ifade ederek maaşların da en geç mart ayında hesaplara yatacağını duyurdu.
 
Seçimden sonra, Türkiye'nin en önemli konularından biri Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) idi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu EYT'de belirsizlikler netleşmiş, yaş sınırı olmayacağı açıklanmıştı.
 
Açıklamaların ardından milyonlarca EYT'li, teklifin yasalaşmasını bekliyor. Maaşlarını almak için gün sayan vatandaşlar, TBMM çalışmalarını yakın takipte.
 
Konuyla ilgili ak parti Grup Başkanvekili muhammet emin akbaşoğlu'ndan bir açıklama geldi.
 
TGRT Haber'e konuk olan Akbaşoğlu, EYT'lilere müjdeyi verdi. "Mart'ta maaşlarını alacaklar" Akbaşoğlu, mart ayında EYT'lilerin ilk maaşlarını alacağını söyledi. "Önümüzdeki hafta meclis'e sunacağız" Meclis'e ilişkin takvimi de paylaşan Akbaşoğlu, en geç önümüzdeki hafta meclis'e sunacaklarını belirtti.
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Emekli 1 yıl önce2023-01-17 15:49:05

Eyt,liler dua edin ki seçim var yoksa bizleri TÜİKin uyduruk enflasyonu ile bizleri yoksullastıranlar sizlere hakkınız olan maaşları zor verirdi kaybedeceklerini anlayanlar kaybedecekler

3
-0
Batan gemide kaybolan Sakaryalı gencin babasından suç duyurusu
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks