Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

Cinayet göz göre gelmiş

05-04-2018 13:18:37 - TÜRKİYE
Cinayet göz göre gelmiş

Eşini sokak ortasında öldüren ve Akyazı'da ormanlık alanda saklandıktan sonra teslim olan sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi

Özgür Adımlar
İstanbul'da kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eşini tabancayla vurarak öldüren ve Akyazı'da ormanlık alanda saklandıktan sonra teslim olan sanık hakkında  ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
 
Emrah Yılmaz, şiddet uyguladığı eşi Selva Sağlam Yılmaz'ı 28 Ekim'de bıçakla yaraladı. Koca gözaltına alınırken eşi hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Kadın eşinden şikayetçi olmadı. koca serbest bırakıldı.
Bu olaydan 5 gün sonra Emrah Yılmaz, eşine ölüm tehditi içeren mesajlar gönderdi. Ölüm tehdidi alan kadın mahkemeye başvurarak uzaklaştırma kararı aldırdı. Uzaklaştırma kararına rağmen yılmaz, karısını tehdit etmeyi sürdürdü. Kadın karakola giderek şikayetçi oldu. Ayrıca yılmaz, eşinin çantasından para ve kredi kartını çaldı. 
Emrah Yılmaz, 28 Ekim 2017 günü Kadıköy Merdivenköye'de taksiden eşine tabancayla kurşun yağdırdı. Selva Sağlam Yılmaz'ın olay yerinde hayatını kaybetti.
 
Cinayet sonrası kaçan Emrah Yılmaz, Akyazı ilçesine gelerek ormanlık alanda saklandı. Katil koca, bir süre sonra jandarmayı arayarak teslim oldu. 
 
Katil koca, eşini başkası ile ilişkisi olduğunu düşündüğü için bıçakladığını söylediği ileri sürüldü. 
 
Emrah Yılmaz, hakkında tasarlayarak öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.İstanbul Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi, iddianameyi kabul etti. Sanığın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.
 
Marmara Göz
Cinayet göz göre gelmiş
Akgün Restoran Çorba
Cinayet göz göre gelmiş

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden