Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

6 Milyon Lira Değerinde Kobra Zehri Yakalandı

30-01-2018 12:22:13 - TÜRKİYE
6 Milyon Lira Değerinde Kobra Zehri Yakalandı

Piyasa değeri yaklaşık 6 milyon lira olan 596 tüp kobra zehiri ile yakalanıp tutuklananlar arasında Karapürçekli bir kişi de bulunuyor

Hardal Burger Akyazı
Konya'da tüpler içerisindeki kobra zehirini satmak isterken polisin düzenlediği operasyonla yakalanan Mehmet Arif A. (49) , Mehmek K. (40), Abdullah K. (35) ve Ahmet Ç. (63) tutuklandı.
 
Piyasa değeri yaklaşık 6 milyon lira olan 596 tüp kobra zehiri ile yakalanıp tutuklanan kişiler arasında Karapürçekli Abdullah K'da bulunuyor.
 
Araçta 596 tüp içerisinde Rusya'dan getirilen kobra zehri bulundu
 
Otomobil sürücüsü Abdullah K. ve araç içerisinde bulunan Mehmet K, Ahmet Ç. ve Mehmet Arif A’yı araçtan indirerek arama yapan ekipler, araç içerisine gizlenmiş halde piyasa değeri 6 milyon lira olan 596 tüp kobra yılanı zehri ele geçirdi. Kobra zehrinin Rusya'dan İstanbul'a, oradan da Konya'ya getirildiği belirlendi. Gözaltına alınan şüpheliler, Konya Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. Şüpheliler, ilk ifadelerinde, kobra zehrini kozmetikçilere satmaya çalıştıklarını ancak satamadıklarını söylerken, daha sonra polis sorgusunda İstanbul'daki ortaklarıyla beraber Rusya'dan Türkiye'ye getirdikleri kobra zehrini aracıya satmaya çalıştıklarını söylediği öğrenildi. 4 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. 
Akgün Restoran Çorba
6 Milyon Lira Değerinde Kobra Zehri Yakalandı
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks