Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

4 günlük sokağa çıkma yasağında açık olacak yerler

22-05-2020 16:42:16 - TÜRKİYE
4 günlük sokağa çıkma yasağında açık olacak yerler

23-24-25-26 Mayıs tarihleri arasında tüm Türkiye'de sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Fırın ve tatlıcılar yasak boyunca hizmet vermeye devam edecek.

Özgür Adımlar
ARİFE GÜNÜ AÇIK OLACAK YERLER
 
İçişleri Bakanlığı'nın genelgesine göre, market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler bayram arifesine denk gelen 23 Mayıs Cumartesi günü ise 10.00-17.00 saatleri arasında hizmet verebilecek.
 
Vatandaşlar (65 yaş ve üzeri ile 20 yaş ve altında bulunanlar hariç) zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak için araç kullanmadan ikametlerine en yakın market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçilere gidip alışveriş yapabilecek. Bu iş yerleri çalışma saatleri arasında evlere servis yapabilecek.
 
BAYRAM BOYUNCA KAPALI OLACAK İŞLETMELER
 
24-25-26 Mayıs tarihlerinde ise market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler ile online satış yapan işletmeler tamamen kapalı olacak.
 
4 GÜN BOYUNCA AÇIK OLAN YERLER
 
Fırın, pastane ve tatlıcılar ise 23-24-25-26 Mayıs günlerinin tamamında hizmet verebilecek. Bu iş yerlerinde sadece ekmek, unlu mamul ve tatlı satışı yapılacak.
 
LOKANTALAR SADECE PAKET SERVİS YAPACAK
 
Bayramda sadece sadece evlere paket servis şeklinde hizmet sunmak üzere lokanta ve restoran tarzı iş yerleri açık olacak.
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden