Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Eksi 40 derecede TOGG'dan yeni görüntü

13-03-2022 18:44:05 - TEKNOLOJİ
Eksi 40 derecede TOGG'dan yeni görüntü

Çalışmaları devam eden ve seri üretime hazırlanan TOGG karlı yollarda test gerçekleştirdi.

Hardal Burger Akyazı
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un yeni görüntüleri ortaya çıktı. Türkiye'nin yüzde yüz elektrikli yerli otomobili TOGG, merak uyandırmaya devam ediyor. Ülkemizin geniş bir kısmında etkisini gösteren kar ile birlikte TOGG da kendini karlar arasında gösterdi.
 
TOGG'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla, aracın -40 derece gibi zorlu koşullarda test edildiği kaydedildi.
 
Eksi 40 derecede TOGGdan yeni görüntü
 
TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Karlı fotoğraf paylaşmayan sadece ben kaldım. Dünyanın önde gelen akredite test merkezlerinde, -40 dereceye varan zorlu parkur koşullarında, içimizi ısıtan başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyoruz."
 
‘TOGG’ SÜRPRİZLİ EKO İKLİM ZİRVESİ VE FUARI
 
Öte yandan Ankara, uluslararası kriterlere uygun "iklim dostu ekonomi"nin oluşması için atılacak adımların görüşüleceği önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
 
Ankara Ticaret Odası (ATO) öncülüğünde, 30-31 Mart tarihlerinde ATO Congresium'da gerçekleşecek "EKO İKLİM: Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı"nda, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un da ülkedeki ilk lansmanı yapılacak.
Akgün Restoran Çorba
Eksi 40 derecede TOGG'dan yeni görüntü
UB Group
Eksi 40 derecede TOGG'dan yeni görüntü

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
halkcı 2 yıl önce2022-03-13 22:31:45

halkın binebileceği bir araç değil. Bugün 400 bin TL olsa bu araç, 280 bin TL kredi için ayda 10 bin TL taksit, yakıt yani elektrik hadi bedava olsun, MTV, sigorta ve bakım 2 bin TL. 12 bin tl 3 asgari ücret. yeni araç hayırlı olsun. türkiyede subatta 37 bin araç satılmış. çoğu ötv den muafmış. almanyada 200 bin araç. türkiyede ciddi bir alım gücü sorunu var. ama problem bu değil. problem çözecek kimse yok.

1
-1
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks