Aydın Metal
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Bu Sezon Netflix'e Abone Olmak İçin 5 Güçlü Sebep

20-09-2018 21:03:29 - TEKNOLOJİ
Bu Sezon Netflix'e Abone Olmak İçin 5 Güçlü Sebep

Uzun bir zamandır ülkemizde de kullanılmaya başlayan Netflix, sahip olduğu yapımları ile izleyicilerinde büyük bir zevk ve heyecan uyandırıyor.

Özgür Adımlar

Bu yazımızda sizlerle Netflix'in ne olduğu, ne gibi özelliklerinin bulunduğu ve üyelik ile ilgili aklınıza takılabilecek tüm bilgileri paylaşmaya çalışacağız. Öncelikle “Netflix nedir ?” sorusuna yanıt verelim.

Bir kanal kiralama uygulaması olarak da ifade edebileceğimiz Netflix, ilk olarak Amerika'da bir DVD kiralama şirketi olarak faaliyete başlamış, ilerleyen dönemlerde DVD sektörünün yavaşlaması ile birlikte online video içerikleri ile yoluna devam etmiştir. Verdiği bir karar ile Amerika dışına çıkarak tüm dünya geneline açılmaya başlamış, Türkiye'de dâhil olmak üzere ilk 1 saat içerisinde yedi bini aşkın üyeye sahip olmuştur.

Peki neden Netflix almalısınız? Netflix'i cazip kılan sebepler neler?


1) Uygun Fiyat, İlk Ay Ücretsiz Abonelik

Aylık ücret hususunda abonelerine önemli bir kolaylık sağlayan Netflix, aynı zamanda ilk ay ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir kurulum. Ayrıca Netflix'i satın alıp daha sonra kullanmak istememeniz durumunda herhangi bir sözleşme ya da taahhüte takılmadan üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Bunun dışında üyeliğe devam etmek içinse herhangi bir şey yapmanız gerekmiyor çünkü üyeliğiniz siz iptal bildiriminde bulunana dek sürecektir.

Netflix üyeliği Standart, Basic ve Premium olmak üzere 3 farklı şekilde 3 farklı yayın planı ile sizlere sunulmaktadır. Bunlardan bir tanesini tercih eden kullanıcılar, üyelik ve kurulumlarını tamamladıktan hemen sonra arzu ettikleri tüm film, dizi ve programları rahatlıkla izleme hakkı elde edebileceklerdir. Peki bu 3 farklı Netflix planlarının ödeme şekilleri nasıl? Gelin birlikte inceleyelim:

Netflix Basic: İçerikte standart çözünürlük imkânı sağlamakta olan Netflix Basic paket, aynı anda yalnızca bir cihazın yayın izlemesine olanak sağlamaktadır. Aylık yalnızca 15.99 TL ödeyerek bu pakete sahip olabilirsiniz.

Netflix Standart: İçeriklerde 720 p çözünürlükte HD yayın desteği sağlamakta olan Netflix Standart Paket ile eş zamanlı iki cihazdan yayın izleme imkânına sahipsiniz. Aylık yalnızca 27.99 TL ödeyerek bu pakete sahip olabilirsiniz.

Netflix Premium Paket: Standart pakete ek olarak 1080/4K çözünürlükte HD ve Ultra HD içerik izleme şansı yakalayabileceğiniz Netflix Premium Paket ile eş zamanlı 4 farklı cihaz ile yayın izleme olanağına sahipsiniz. Aylık yalnızca 39.99 TL ödeyerek bu pakete sahip olabilirsiniz.


2) Yasallık ve Kullanım Kolaylığı Sağlama

Son derece iyi bir görüntü kalitesine sahip olmasının yanı sıra sınır olmaksızın ve aynı zamanda reklamsız film, dizi ya da program izleme kolaylığına Netflix abonesi olarak siz de sahip olabilirsiniz. Bunlarla birlikte herhangi bir virüsle karşılaşmanız gibi bir durum da söz konusu olmayıp son derece rahat bir kullanım kolaylığı elde edebileceğiniz bu platformda dizi ya da filmlerinizi ne zaman isterseniz seyredebilirsiniz. Dilerseniz izlemiş olduğunuz dizi ya da programı durdurup farklı bir cihazdan izleme imkânına da sahipsiniz. 

3) Tüm Cihazlardan Ulaşım Sağlama Fırsatı

Yalnızca bilgisayar, akıllı telefon veya iPad değil bunları yanı sıra uyumlu olan tüm akıllı telefonlarınızı kullanarak Netflix üzerinden de kolaylıkla televizyondan da izleme imkânına sahip olabilirsiniz.

4) Kullanıcılara Özel Deneyim Fırsatları

Gelişmiş bir yapay zekâ alanına sahip olan Netflix, bu özelliği sayesinde size hitap eden yeni bir dizi veya film bulmak artık sandığınızdan çok daha kolay. Kullanıcılarını daha önceki verilerini inceleme altına alan Netflix, kişisel içerik tavsiyeleri sağlıyor.

5) Her Bütçeye Uygun Ekonomik Paketler

İlk ay herhangi bir ücret ödemeden aylık 15.99'an başlayan fiyatlarla siz de Netflix'e abone olabilir, son derece uygun bu fiyatlarla dilediğiniz dizi ya da filmi dilediğiniz zaman izleme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Netflix izlemede sıkıntı yaşayanlar içinse farklı yöntemler mevcut. Bunlardan en çok bilinen ve kullanılan yöntemi ise VPN kullanmak. VPN, manası itibariyle özel sanal ağ anlamı taşıyor ve olmadığınız bir yerden sizi fiziksel bir ağa bağlama özelliğine sahip. Eğer Netflix izlemek için iyi bir VPN ihtiyacınız varsa bu seçenekler ilginizi çekebilir.

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks