YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Yılmaz Vural'da korona çıktı!

20-06-2020 14:30:50 - SPOR
Yılmaz Vural'da korona çıktı!

Hardal Burger Akyazı

TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor'da gerçekleştirilen testler sonrası Sakaryalı çalıştırıcı Yılmaz Vural dahil 11 isimde corona virüsüne rastlandı. Bu gelişmenin ardından ikinci testlerin yapıldığı kulüpte sonuçlar bekleniyor.

TFF 1'inci Lig'de 93 günlük aranın ardından yarın Altay deplasmanıyla sahalara dönmeye hazırlanan Akhisarspor, corona virüsü şokuyla sarsıldı.

Daha önce antrenman döneminde takıma yapılan iki testin sonuçlarının da negatif çıktığı yeşil-siyahlılarda, dün yaptırılan testlerde 67 yaşındaki teknik direktör Yılmaz Vural, teknik heyet, çalışanlar ve 3 futbolcu dahil 11 isimde corona virüsü rastlandı. Büyük şok yaşayan Akhisar, Futbol Federasyonu'yla temasa geçerek yeniden test yaptırdı.

Test sonuçları yine pozitif çıkarsa TFF'nin, Bornova Stadı'nda yarın saat 20.00'de oynanması gereken maçı erteleme ihtimalinin bulunduğu öğrenildi. Akhisar'da tüm takımın evlerinde 14 gün karantinaya alınma ihtimali de var. Takımda 3 futbolcunun testinin pozitif çıktığını doğrulayan Başkan Fatih Karabulut, "Test sonuçlarına göre 3 futbolcumuz pozitif çıktı. Özel olarak doğrulamak için ikinci testi yaptırdık. Sonuçlarını bekliyoruz. İl Sağlık Müdürlüğü ve Futbol Federasyonu'yla temas halindeyiz" açıklamasını yaptı.

UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Vatandaş Kemal 4 yıl önce2020-06-21 01:17:20

Fatih Terim'e gösterilen medya ilgisi Yılmaz Hocama gösterilmiyor maalesef. Yılmaz Hocam tez zamanda sağlığına kavuşursun umarım. GökTengri sana uzun ömürler versin ve Fenerbahçe'nin başına teknik direktör olarak bizlere göstersin.

0
-0
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden