Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Yeni Sezonumuzda Başarı Temennisi

29-09-2017 16:30:48 - SPOR
Yeni Sezonumuzda Başarı Temennisi

As Akyazı Spor Kulüp Başkanı Sait Beşir AS Akyazıspor ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hardal Burger Akyazı

İşte yapılan açıklama:

As Akyazı Spor Kulübümüz geçtiğimiz sezon üstün başarılar elde ederek B.A.L. ligi için yükselme mücadelesinde 5 yıl aradan sonra play off grubuna çıkmayı başarmıştır. Buradan anladık ki gönülden İsteyince ve çalışınca başarmak mümkün oluyor.  Belediye Başkanımız Sn. Hasan AKCAN’ın destek ve tavsiyeleriyle geçtiğimiz sezon da kulübümüzde hiç bir yabancı futbolcu oynatmadan sadece Akyazılı futbolcularımızla kadromuzu oluşturduk. Böylece Şehrimizin dayanışma ruhunu ve futboldaki başarı düzeyini tüm Sakarya’da gösterdik. Elde edilen sonuçlarla gelecek yıllar için yeni yetişen gençlerimize kulübümüzün hedeflerini bir kez daha gösterdik. Bu üstün mücadele ile takımımızda top koşturan futbolcularımız bu sezonda Sakarya’nın bir çok takımlarıyla anlaşma sağlayarak ilk tercih edilen ve en çok tercih edilen futbolcularımız olmuşlardır. Tüm futbolcu kardeşlerimize teşekkür ederek bundan sonraki mücadelelerinde başarılar dileriz. Ayrıca Teknik heyetimizin ve Yönetim Kurulumuzun Futbolcularımızla beraber bir takım ruhunu oluşturarak yeni sezonda disiplinli, çalışkan, azimli ve yetenekli futbol oyunumuzla yeni yıldızları da keşfetmeye devam edeceğiz.
Bu anlayışla yeni sezonda alt yapıdan gelen futbolcularımıza ağırlık vererek takımımızda ortalama yaş düzeyini gençleştirdik. Bu sezon ve önümüzdeki sezonlarda alt yapı destekli daha sağlam ve daha güçlü adımlar atılarak daha büyük başarılar elde etmeyi hedefliyoruz. Geleceğimizi kurtarabilmek adına futbol ile anılan ve profesyonel futbolcular çıkaran şehrimize hak etmiş olduğu desteği vermeye devam edeceğiz. Bu mücadelemizle yeni sezonda tüm takımlarımıza kavgadan ve olumsuz her türlü durumdan uzak saygı çerçevesinde dostlukların artırıldığı bir sezon geçirmelerini dileriz.

Yeni sezonumuzda futbolcularımıza, teknik kadrolarımıza, yönetim kurulumuza ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Hasan AKCAN ’a  Tüm taraftarlarımıza, Basın çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz, Kulübümüze başarılar diliyoruz.

As Akyazı Spor Kulüp Başkanı

Sait Beşir

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden