ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Trabzonspor Beşiktaşlı Mustafa'yı İstiyor

29-07-2012 14:25:38 - SPOR
Trabzonspor Beşiktaşlı Mustafa'yı İstiyor

Trabzonspor, Beşiktaş ile mali açıdan sorun yaşayan golcü oyuncuyu transfer etmek için harekete geçti.

Hardal Burger Akyazı

Golcü transferinde bu sezon attığı adımlardan olumlu sonuç alamayan Trabzonspor, rotayı Beşiktaş'ın genç santrforu Mustafa Pektemek'e çevirdi. 


Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a gitmesinin ardından forvete kaliteli bir isim almak isteyen bordomavili yönetim, Beşiktaş ile mali açıdan sorunlar yaşayan 23 yaşındaki golcünün menajeriyle temasa geçti. Karadenizi ekibinin, alacaklarına karşılık siyah-beyazlı kulüpten ayrılması gündeme gelen Mustafa'nın durumu hakkında bilgi aldığı dile getirildi.
 
 
ALTERNATİF İSİMLER DE MEVCUT

Başkan Sadri Şener'in kesin ve net bir şekilde "Hayır" demesiyle Fatih Tekke transferini rafa kaldıran Trabzonspor'un, önümüzdeki günlerde Beşiktaş yönetimiyle de temas kuracağı ifade edildi. Kopenhag'lı N'Doye'yi Lokomotif Moskova'ya kaptıran Trabzonspor Mustafa Pektemek'in yanı sıra Gaziantep'ten Cenk Tosun ve Muhammet Demir, Eskişehir'den Batuhan ve Galatasaray'dan Sercan Yıldırım'ı da transfer listesinde tutuyor.
 
 
 
-"BENİ ARADILAR"
Mustafa Pektemek'in menajeri Muhammet Ali Gençcan, Trabzonspor'un kendilerine teklif yapıp yapmadığıyla ilgili soruya, "Sadri Şener ve bazı yöneticiler beni arayıp Mustafa Pektemek'in durumunu sordu. Bu doğrudur" diye yanıt verdi.
 
 
 
Böylece bordo-mavililerin genç golcüyle ilgilendiği menajeri tarafından da doğrulandı.
 
 
 
Nevzat Şakar'dan Pektemek açıklaması
 
Nevzat Şakar, HABER1903'e yaptığı açıklamada; "Volkan Şen'i kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Takas oyuncu olarak da transfer yapmamız olacak şey değil. Beşiktaş Kulübü'nden teklif gelebilir ama Volkan Şen, bizim memnun olduğumuz oyuncuların başında geliyor. Bu nedenle de satmayacağız. Mustafa Pektemek ile ise ilgilendik. Fakat Beşiktaş Kulübü bize satmayacaklarını ve kendi takımları için lazım bir oyuncu olduğunu söyledi. Biz de transferden vazgeçtik" dedi.

İnternet Spor

Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
13 yıl önce2012-08-01 00:32:54

ne kadar uğraştınız bu çocuğun beşiktaşlı olmasından bırakın yeter artık beşiktaş onun evidir ne olursa olsun çarşı grubu olarak her yerde desteklemekteyiz dualarımız mustafayla

0
-0
13 yıl önce2012-07-29 17:30:22

Türkiye onu beşiktaş sayesinde tanımıştır.Beşiktaşlı olarak kalacaktır her daim..

0
-0
13 yıl önce2012-07-29 14:53:06

Pektemeğin konuyla ilgili resmi twiiter hesabından yaptığı açıklama;''Trabzonspor'a gideceğim haberler gerçeği yansıtmamaktadır.''

0
-0
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden