Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Silivri Spor 2 Asakyazı Spor 2

24-10-2011 11:46:00 - SPOR
Silivri Spor 2 Asakyazı Spor 2

Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta haftaya lider giren Silivrispor kendisi ile birlikte zirveyi averajla paylaşan AS Akyazı ile kozlarını Silivri Stadı’nda paylaştı.

Özgür Adımlar

90 dakika sonunda taraftarlar 4 gol izlerken mücadeleden galip taraf çıkmadı: 1-1. Bu sonuçla zirvedeki ilk iki sıra yine değişmedi. Maça rüzgarı arkasına alıp başlayan lider Silivrispor ilk yarının başında 1-0 öne geçti. Bu golden farkı sonra farkı 2'ye çıkarmak istese de bu pozisyonlardan yararlanamayınca ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda Asakyazıspor Yasini'in kafa golüyle beraberliği yakalasa da Silivrispor hemen bir dakika sonra Fatih’in şık pasıyla buluşan Ali Yavuz ile tekrar öne geçti: 2-1. Maçın uzatma dakikaları oynanırken Fatih yine harika bir ara pası ile bu kez Volkan ile Kaleci Semih’i karşı karşıya bıraktı. Volkan müsait durumda zor olanı yaptı ve topu yandan dışarı attı. Maçın son düdüğü beklenirken Nazif’in büyük hatası sonrasında S.Akyazıspor Gökhan ile golü bulunca karşılaşma 2-2 berabere bitti. Bu sonuçla her iki ekip birer puanları hanelerine yazdırırken, Silivrispor averaj ile liderliğini devam ettirdi.

Dk.8: Vahit'in sağ kanattan yaptığı sert ortada Ali yavuz topa dokundu ancak top önce direğe sonra direğe çarptı. Dönen topu tamamlayan Metin Silivrispor'u 1-0 öne geçirdi.

Dk.15: Silivrispor’un hızlı çıktığı bir pozisyonda Mehmet uzaktan çok sert vurdu ancak top az farkla auta gitti.

Dk.20: Mehmet’in yaptığı ortaya Yunus kafayla vurdu. Kalecinin son anda dokunduğu top kale direği ile Musa'nın arasından geçerek dışarı  çıktı.

Dk.32: Fatih’in sağ kanattan yaptığı ortada ceza sahası içinde karambol yaşandı. Cemal’in önünde kalan topa Cemal çok sert vurdu ancak top kalecinin bakışları arasında dışarı çıktı.

Maçın 2. yarısında rüzgar avantajı Akyazı’ya geçti. Maçın 78. dakikasında duruma eşitlik getiren Akyazı, bu golden 1 dakika sonra kalesinde golü gördü. Tekrar öne geçen Silivrispor maçın son bölümlerine doğru Volkan ile yüzde yüzlük bir pozisyondan yararlanamadı. Ve uzatma dakikalarının son dakikasında Silivrispor atağa çıkarken kaybettiği bir pozisyonda kalesinde golü görünce galibiyeti kaçırmış oldu.

Dk.78: Sol kanattan kullanılan kornerde oyuna 2. yarı dahil olan Yasin topu kafayla arka direğe gönderdi ve duruma eşitlik getirdi: 1-1.

Dk.79: Fatih sağ kanattan iki oyuncuyu geçti ve müthiş bir ara pasıyla Ali Yavuz’u kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Ve Ali Yavuz kaleciyi geçip Silivrispor’u 2-1 öne geçirdi.

Dk.86: Erdi’nin yaptığı ortada top eline çarpan Ersal 2. sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Dk.89:  Fatih’in sağ kanattan getirip defansın arkasına attığı topla buluşan Volkan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Volkan çok kötü bir vuruş yaparak topu yandan auta gönderdi.

Dk.903: Silivrispor atağa çıkarken Nazif’in kaybettiği topta Erdi soldan ortaladı ve arka direkte Gökhan düzgün bir vuruşla takımına 1 puanı getiren golü kaydetti 2-2.

Maçın son dakikasında S.Akyazıspor 2. golü öncesi hata yapan Nazif duygularına hakim olamayıp maç sonrası uzun süre ağladı.

Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden