YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Sessiz Başladı Gürültülü Son

10-10-2016 17:15:59 - SPOR
Sessiz Başladı Gürültülü Son

1.Amatör siyah grupta mücadele eden temsilcimiz Akyazı Çınarlıkgençlikspor kendi evinde bugün 13.00’da Çamlıcabeldespor'u ağırladı.

Özgür Adımlar
Maçın ilk yarısı orta alanda oynanırken her iki takımın o kadar net pozisyonu yoktu. İlk yarı başladığı gibi sona erdi. Ama ikinci yarı adeta her iki takım savaşarak oynadı.
Maçın 75. dakikaya maçta henüz gol olmamıştı. 75. dakika Çamlıcabeldespor ceza alanın hemen dışından firikik kazandı topun başına geçen Okan harika bir vuruşla topu ağlara gönderdi Bu golden hemen 5 dakika sonra Çamlıca farkı ikiye çıkaran golü Furkan ile buldu.
 
Geri dönüş
Temsilcimiz ikinci yarı pek varlık gösteremese de 90. dakikada Fatih ile penaltı kazandı. Topun başına geçen Fatih penaltıyı gole çevirdi. Fark bire indi Maç bu şekilde bitecek derken golden hemen bir dakika sonra Fatih yine sahneye çıkarak durumu eşitledi. Çamlıcabeldespor 90+4’de korner çizgisinin oradan kazandığı serbest vuruşta içeri doğru kestiği ortada kafaya vuran Gökhan Temizalay tekrar kendi takımını öne geçirdi. Maç bu şekilde sona erdi.
 
Maç bitti ama olaylar bitmedi.
Çınarlıkgençlikspor’da İsmail Kalyoncu maç bitiminde hakeme itirazdan dolayı direkt kırmızı kart ile cezalandırdı.
Hakem hataları bitmek bilmiyor.
Maç sonunda Çınarlıklı idareci ve yöneticiler maç hakemine uzun uzun itirazlar edip sahadan ayrılmadılar.  Maçın orta hakemi Engin Bıçak verdiği kararlar nedeniyle hem tarafları hem kulüp yöneticileri çileden çıkardı. Oyuncu değişiklerin de oyundan çıkacak oyuncu tamamen sahayı terk etmeden oyunu başlatmaları çok basit şeylerde düdük çalan orta hakeme uzun uzun itirazlar devam etti.
 
ÇINARLIKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ EMRE FİDAN'A KONUŞTU 
 
Kalyoncu “ Hodri meydan” 
 
1.Amatör Siyah grupta mücadele eden Akyazı Çınarlık Gençlikspor teknik direktörü Bülent Kalyoncu  geçtiğimiz Pazar günü Çamlıca Beldespor maçında kendi sahasında 3-2 mağlup ayrıldı. Kalyoncu Spor Akyazi ekibinden Emre FİDAN’a biz Çamlıcaya değil hakeme yenildik açıklamalarının ardından Kalyoncu Emre FİDANLA bir araya geldi. 
 
Bülent Kalyoncu “ Artık hakem hatalarından bıktık her sene aynısını yapıyorlar geçen senede bunlardan çok bıktık. İsmail maç bittikten sonra kırmızı kart yedi. İsmail benim en iyi oyuncularımdandı direkt kırmızı kart yediği için iki maç sahada olmayacak. Hakemler küfür yemesin hakaret görmesin  etkilenmesin diye biz maçlarımızı Akyazı stadında oynuyorduk. Çınarlık kulübü değişti biz hatta forma rengimizi bile değiştirdik bunları niye yaptık biz çünkü eski Çınarlık yok geçen sene olaylar unutulsun diye yaptık ama yanlış yapmışız artık hakemleri de federasyonu da kimseyi düşünmüyorum artık. Artık maçlarımızı Altındere sahasında oynayacağız. O sahada 90 dakika küfür hakaret yesinler bunlara haktır geçen yıldan beri yalvararak çıkıyorum hakemleri maça çıkarken hakkımı çalma rakip oynasın alsın sen benden alıp onlara verme ama olmuyor artık onların dilinden konuşma zamanı ellerinden geleni yapsınlar onları da yenecek güçte yürekte oyuncularım var Hodri meydan” açıklamaları yaptı.
 
UB Group
Sessiz Başladı Gürültülü Son
Marmara Göz
Sessiz Başladı Gürültülü Son
Sessiz Başladı Gürültülü Son
Sessiz Başladı Gürültülü Son
Sessiz Başladı Gürültülü Son
Sessiz Başladı Gürültülü Son

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sakarya-Sivas YHT seferi 4 Mayıs'ta başlıyor
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak