Sakaryaspor 0 Manisa FK 2
Trendyol 1. Lig’de ilk yarının kapanış haftasında Sakaryaspor, sahasında konuk ettiği Manisa FK’ya 2-0 mağlup oldu.
Ligde sıkıntılı bir süreçten geçen yeşil-siyahlılar, erken yedikleri gol ve maç boyunca yaşanan kritik anlarla sahadan puansız ayrıldı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Manisa FK, mücadelenin 3. dakikasında Ada İbik’in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golün ardından toparlanmakta zorlanan Sakaryaspor, 15. dakikada Salih Dursun’un rakibine yaptığı faul sonrası VAR incelemesiyle kırmızı kart görmesiyle büyük bir şok yaşadı.
Eksik kalan ev sahibi ekip, oyunu dengelemekte zorlanırken Manisa FK üstünlüğünü sürdürdü. Konuk ekip, 68. dakikada Burak Süleyman’ın kaydettiği golle skoru 2-0’a taşıdı.
Maçın kalan bölümünde başka gol olmayınca Manisa FK deplasmanda üç puanın sahibi oldu. Bu sonuçla Sakaryaspor 22 puanda kalarak 15. sıraya geriledi ve düşme hattına bir adım daha yaklaştı.




