Yönetime giydirin SATILDINIZ.
şükrü kardeşim ;kemoterapi kullanıcı iyi söylemiş. başarılar de geç allah kitap ne karıştırıyorsun Ümre'ye mi yolluyorsun taraftarı. giden uyuşturucu hakkında bilgin var mı . Ot artık basit kaçıyor. MET içmeye başlamış herkes buna dua edebilirsin mesela gençlerimizi bu illetten kurtulması için
adanalı kardeşime; cikcik de ciğer , ali de adana , hele ki cabbar da kaburga birde. taraftarın hepsini toplasan bunları en son ne zaman yemiştir acaba. milletimize bunları bile çok görüyorlar artık. yiyip içmek artık lüx bir hal almaya başladı. tüm milletimizin allah yardımcısı olsun SAKARYA SPORUMUZA BAŞARILAR DİLERİM.
Ha ha ha yurdum Müslümanlarına bakın Adamlarda içki ot her şey var koro halinde küfür ediyorlar yollarda ve stadda bizimki Allah yar ve yardımcın olsun diye dua ediyor. Gözüm siz ya Allah'ı hiç tanımıyorsunuz ya da kendinize bir Allah icat etmişsiniz. Buradan kalkıp adanaya maç için giden adamda zerre kadar akıl varsa ne olayım.
Allah yar ve yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle birlikte.
kel mahmut'ta ciğer cikcik ali'de adana cabbar'da kaburga yiyin. ali göde'den de bana 5 lt acılı şalgam getirin