Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Şaban Yıldırım istifa etti

25-07-2020 16:47:52 - SPOR
Şaban Yıldırım istifa etti

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, istifa etti.

Hardal Burger Akyazı
Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, istifasına ilişkin açıklama yaptı. Ortada bir başarısızlık varsa sorumluluğun kendisinde olduğunu ifade eden Yıldırım; "
Büyük ekonomik sıkıntılara aylarca maruz kaldığı halde bunu sorun etmeden ağır antrenmanlara katlanan, sorunların çözümünde fedakarca davranan başta Kaptan Oğuz ve tüm oyuncularına, özveriyle çalışan bütün personele, kulübün içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan etkilendiği halde bir gün bile bunu problem etmeyen, çevresel ve araçsal eksikliklerden şikayet etmeyip gecesini gündüzüne katarak çalışan antrenör ekibime,  en zor zamanlarda kulübün sorumluğunu alarak taşın altına elini koyan ve son ana kadar kulübe kaynak üretmek için çırpınıp duran başkanımız Cumhur Genç ve yönetim kurulumuza,  takımımızı ve bizi zor zamanlarımızda anlayıp destek veren, moral veren herkese çok teşekkür ederim.
 
SORUMLULUK BANA AİT
 
Bana gelince; haklı ya da haksız yapılan bütün eleştirileri kabul ediyorum. Başarı bütün emeği geçenlerindir ve herkese dağıtılmalıdır. Başarısızlıkta takım liderleri sorgulanır. Takım hedefine ulaşmamışsa baş sorumlu takımın lideridir. Mazeret üretmeye gerek yoktur. Eğer ortada bir başarısızlık varsa sorumluluk bana aittir. Bu itibarla şerefle yürüttüğüm Sakaryaspor teknik direktörlük görevimden istifa ediyorum. Umarım bundan sonra Sakarya şehri Sakaryaspor'un köklü sorunlarını doğru tespit edip, daha güçlü bir şekilde Sakaryaspor'un çok özlediği hedeflerine ulaşmasını sağlar" dedi. 
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden