ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Kuzuluk spor 5’ledi

02-12-2013 09:49:45 - SPOR
Kuzuluk spor 5’ledi

1.Amatör A grubunda mücadele eden Kuzulukspor 30.11.2013 Cumartesi günü saat 14.00’da Erdoğdu sahasında Şahvarmazspor’u konuk etti.

Hardal Burger Akyazı

Maçtan önce renkli görüntüler oluştu.Geçtiğimiz Perşembe günü Kuzulukspor teknik direktörü İbrahim Altuntaş’ın ve takım Kaptanı Hasan Altuntaş’ın annesi Emine Altuntaş hayatını kaybettiği için Kuzulukspor futbolcuları sahaya Başınız sağolsun İbrahim Hoca ve Hasan Kaptan pankartıyla sahaya çıktı.Maçtan önce ise saygı duruşunda bulunuldu.

Kuzulukspor maça çok hızlı başlarken aradığı golü 5nci dakikada Mustafa’nın asistiyle Ariften buldu. Ardından oyunu iyice ele alan Kuzulukspor 15nci dakikada Selçuk’un attığı mükemmel frikik golü ile farkı ikiye çıkardı.
Bu golden sonra Konuk ekip Şahvarspor farkı azaltmak için baskılarını arttırdı 30ncu dakikada Ahmet’in şutunda Ev sahibi ekibin kalecisi Fatih topu elinden kaçırması sonucu farkı bire indirdi ilk yarıda başka gol olmayınca maç bu sonuç ile son buldu.

İkinci yarıda bambaşka Kuzulukspor izleyen taraftarlar gole doğdu.
47nci dakika’da Selçuk harika bir vuruş ile farkı yeniden ikiye çıkarttı.Bu golden hemen sonra 49ncu dakikada oyuna sonradan giren Sertan duran toptan mükemmel bir gole imza atınca fark üçe çıktı.65nci dakikada Ertuğrul aşırtma bir vuruşla skoru belirleyen isim oldu.

Saha : Erdoğdu
Saat : 14.00

Kuzuluk spor : Fatih***Mücahit***Erol***Samet**(Sertar***)Mehmet***Ali***Arif***Mustafa***(Murat**)Veysel***Ertuğrul***(Haktan**)Selçuk****

Teknik Direktör İbrahim Altuntaş

Şahvarmazspor : Yasin**Serdar**Kadir**Süleyman*Umut**Cihan*Yetkin**Abdulsamet*Ahmet*Ömer*

Teknik Direktör  : Kan Balaban

Emre FİDAN

Ürdüç
Kuzuluk spor 5’ledi
UB Group
Kuzuluk spor 5’ledi
Kuzuluk spor 5’ledi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks