İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

KUZULUK BELEDİYESİNDEN DEV SPOR TESİSİ

10-08-2010 18:49:00 - SPOR
KUZULUK BELEDİYESİNDEN DEV SPOR TESİSİ

Kuzuluk Belediyesi tarafından eski hamamların olduğu alana, 1.inci Amatör kümede mücadele edecek olan futbol takımlarına antrenman sahası yapımı çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor.

Hardal Burger Akyazı

Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan yaptığı açıklama da Beldemizde bulunan iki futbol takımımızın bundan böyle başka yerler de antrenman yapma sıkıntısını ortadan kaldırmak için bu projeyi hayata geçiyoruz, 1.inci Amatör kümede mücadele edecek takımlarımıza rahat bir ortam da antrenman yapmaları için Kuzuluk Belediyesi olarak imkânlarımızı seferber ettik, bu yapmış olduğumuz saha ve tesisler bulunduğumuz bölgede hemen hemen yok gibi, antrenman sahası yaparak sporculara  ne kadar değer verdiğimizin göstermeye çalışıyoruz” dedi.

Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan bugün yapılan çim döşeme işlemini yakından takip ederken yetkililerden bilgi aldı. Yaklaşık 2500 metre kare çim alanın tamamlanmış durumda olduğu sahanın geriye kalan bölümlerinin de biran önce bitirilerek en kısa zamanda beldedeki kulüplerin hizmetine sunulacağı belirtildi.
Ethem ACAR

 

Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks