10 K Grup
Ellidört Park

Karatecilerden Boş Yok

29-01-2017 15:32:46 - SPOR
Karatecilerden Boş Yok

Akyazılı karateciler 7 altın 5 gümüş 4 bronz madalyayla döndü

Hardal Burger Akyazı
Cumartesi günü Hendek kapalı spor salonunda Şehit Polis Ali Gaffar Okkan anısına düzenlenen iller arası Karate turnuvasında Akyazılı karateciler 7 Altın 4 Gümüş 5 Bronz madalya ile toplamda 16 madalya kazandılar.
 
11 ilden 40 kulübe mensup 1150 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Şehit polis Ali Gaffar Okkan karate turnuvasında Akyazı Halk Eğitim Merkezi ve ilçe Spor Müdürlüğü Karate takımı sporcularından Berra Yolcuoğlu. Hasan Afvan Aydoğdu. Zeynep Birinci. Saliha Yarımbas. Sukeyna Yolcu. Burak Can Öztürk. Murat Kenan Özen Altın madalya. Esra Kocakuzu. Halil İbrahim Ekinci. Salih Kopal. Emre Coşkun gümüş madalya Sevdenur Kut. Efe Aktaş. Sena Coşkun. Erdem Aşar. Oğuzhan Ekinci bronz madalya kazandılar.
 
Katıldıkları turnuvalardan madalyasız dönmeyen başarılı karatecileri tebrik eden karate Antrenörü Sezai YOLCUOĞLU, haftanın altı günü yaptığımız antrenmanların karşılığını almak bizleri mutlu etmekte. Hedefimiz Nisan ayında Antalya da yapılacak olan Minikler Yıldızlar Türkiye şampiyonasında ilçemizi en iyi şekilde temsil edebilmek. Daha güzel daha geniş daha ferah bir ortamda antrenmanlarımızı yapabilsek başarı oranımız daha da artacağı kanaatindeyim. Bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen Akyazı Halk Eğitim merkezi müdürü Sayın Dursun Ali Yaman’a araç tahsisi yapan Belediye başkanı Hasan Akcan’a samimiyeti ve varlığı ile bizlere destek olan ilçe milli eğitim müdürü Sayın Tahsin Karakaya’ya. Her daim desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Sayın Fatih Çelikel’e teşekkürlerimi sunuyorum. Her şey Akyazı gençliği için. Durmak yok. Şampiyon olmaya devam inşallah.
Ürdüç
Karatecilerden Boş Yok
Akgün Restoran Çorba
Karatecilerden Boş Yok
Karatecilerden Boş Yok

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomobil takla attı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup