Aydın Metal
10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Fatih Özdağ Akdeniz Kupasının Sahibi Oldu

08-05-2010 15:01:00 - SPOR
Fatih Özdağ Akdeniz Kupasının Sahibi Oldu

Özdağ ailesi minderde başarıya doymuyor. Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonu babaya sahip aile, Talha Özdağ’ın geçtiğimiz günlerde elde ettiği Türkiye ikinciliğinin ardından bu kez, Fatih aldığı başarı ile Sakaryalıların göğsünü kabarttı.

Özgür Adımlar

Akyazılı milli güreşçi Fatih Özdağ, 7 Mayıs 2010 tarihinde İstanbul’da yapılan Uluslararası Büyükler Serbest Güreş Akdeniz Kupası Turnuvalarında yarıştı ve kupanın sahibi oldu.

Halen Ankara Tedaş Güreş Kulübü çatısı altında güreşen 55 kg.da Fatih ÖZDAĞ, 15 ülkenin katıldığı turnuvada ilk turu bay, 2.turda Fransız rakibini sayıyla, 3. turda Arnavut rakibini sayıyla ve finalde de yine Türk rakibini yenerek Uluslararası Büyükler Akdeniz Kupasında şampiyon oldu ve 14-15 Mayıs tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan Uluslar arası şampiyonlar turnuvasına katılmaya hak kazandı.

Oğlu Talha’nın Türkiye ikinciliği ile sevinen baba Kamil Özdağ, diğer oğlu Fatih Özdağ’ın elde ettiği bu son başarı ile bir kez daha gurur duydu.

Milli güreşçi ve dünya güreş şampiyonu baba Kamil Özdağ, “Çocuklarımla gurur duyuyorum. Tabi bu başarılar beni ve kamuoyunu oldukça mutlu ediyor. Temennimiz bu başarıların devamının gelmesidir” diyerek şampiyon olan oğlunu kutladı.


 

Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
15 yıl önce2010-05-21 13:36:01

Abi başarılarının devamını dilerim...

0
-0
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks