Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

BAYANLARA ÖZEL KARATE ANTRENMANLARI BAŞLADI

10-03-2018 15:59:37 - SPOR
BAYANLARA ÖZEL KARATE ANTRENMANLARI BAŞLADI

Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği mezunu Milli sporcu Siyah Kuşak Sahibi Elif Çaloğlu bayanlara özel karate kursu verecek

Özgür Adımlar
Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği mezunu Milli sporcu Siyah Kuşak Sahibi Elif Çaloğlu her yaşta Bayanlara Özel  Karate Do dersi verecek. 
 
"Amacımız bayanlara yönelik Artan şiddet olaylarına karşı bayanların kendilerini korumaları konusunda eğitim vermek olduğunu belirten Karate Antrenörü Sezai Yolcuoğlu, Bu eğitim sayesinde Kap Kaç gasp fiziksel şiddete maruz kalan bayanlar saldırganları etkisiz hale getireceklerdir" dedi.
 
Her yaşta bayanlara Bayan Antrenör nezaretinde Karate Antrenmanları başlattıklarını belirten Karate Antrenörü Sezai Yolcuoğlu;  Bayanların herhangi bir saldırı gasp ve tacize karşı kendilerini koruyabilmeleri için Milli Sporcu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Elif Çaloğlu tarafından Karate Do kursu verecek. 
 
Yolcuoğlu “ Spor bir bilgi ve kültür işidir. İnsanın fiziksel ve anatomik yapısını sağlıklı olması her moren insanı mutlaka fizik ve ruh sağlığı açısında egzersizler yapmasında fayda vardır. İnsan anatomik yapısı ancak spor ile geliştirilir ve korunabilir. 
 
Ülkemizde bu son dönemlerde kadına yönelik şiddet olaylarının artması nedeni ile her bayanın kendisini olası bir saldırı karşısında koruyabilmesi için  Karate Do eğitimi almasını yararlı buluyoruz. tüm bayanların bu imkandan yararlanmasını istiyoruz” dedi. 
 
Akyazı Karate Spor Kulübü tarafından kadınlara yönelik şiddet olaylarına karşı tüm  bayanlara Karate Do eğitimi vererek kendilerini bıçaklı, sopalı, silahlı saldırılara karşı koruyabilmeleri için ulaşa bildiğimiz bütün bayanlara karate do eğitimi vermeyi hedefliyoruz. Bütün bayanların gelip fiziksel ve ruhsal direnç güçlerini artırmalarını ve sağlıkları için karate do eğitim çalışmalarını tavsiye ediyoruz. Eğitimimiz kültürfizik, kondisyon, uygulamalı temel teknik, ve self defans, itici dürtücü ve savunma teknik ve taktiklerinden oluşuyor. Dersler gündüz saatlerinde ve hafta içi mesai günlerinde devam edecektir. Hedefimiz minik ve yetişkin bayanlara yönelik son dönemde artan saldırı ve şiddet olaylarına karşı bayanların kendilerini korumaları ve saldırıları etkisiz hale getirmelerini amaçlıyor” dedi. 
 
ADRES; ÖMERCİKLER MAH. ÇEŞMELER SÖK NO 41 AKYAZI
İRTİBAT TEL 05362472380
Ürdüç
BAYANLARA ÖZEL KARATE ANTRENMANLARI BAŞLADI
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden