Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Başarılı Hoca Sportif Ve Sosyal Koordinatörlük Görevine Getirildi

14-10-2014 18:40:07 - SPOR
Başarılı Hoca Sportif Ve Sosyal Koordinatörlük Görevine Getirildi

As Akyazı sporun kongresi sonuncunda yapılan görev dağılımı sonucunda As Akyazı sporu iki yıl çalıştıran başarılı futbol Antrenörü Sait Okur Sportif ve Sosyal Koordinatörlük görevine getirildi.

Hardal Burger Akyazı

Akyazı belediyesine bağlı bulunan As Akyazı spor takımında Sportif ve Sosyal Koordinatörlük görevine getirilen Sait hoca yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sait hoca yapacakları çalışmaların ana hedefinin Akyazı gençliğine hem spor yaptırmak hem de ahlaki yönden yetiştirerek başarılı sporcular çıkarmak olduğunu belirtti.

Gençleri hem ahlakı yönden eğitelim hem sportif yönden eğitelim.

Yeni dönemde yeni belediye başkanımızla birlikte Akyazı da futbol ile ilgili bazı şeyleri değiştirmeye karar verdiklerini belirten Okur, As Akyazı sporun kongresi yapıldı. Yapılan kongrede yeni bir yönetim oluştu yeni yönetimde Sportif ve Sosyal Koordinatörlük görevine getirildim. Biz de bir proje yaptık bu proje gençlerin hepsine spor yaptıralım hem ahlakı yönden eğitelim hem sportif yönden eğitelim hem ahlakı sporcular olsun hem geleceğin başarılı sporcularını çıkaralım. Sosyal faaliyetler kapsamında önümüzdeki dönemde planlı spor yaptıracağız çocuklara dini, ahlakı, manevi, milli yönden eğitim’de vereceğiz. Bu değerleri de verebileceğimiz seminerler düzenleyeceğiz. Çocuklara vermeyi düşündüğümüz seminerleri anne babalar için de düşünüyoruz çünkü çocuğun aile yapısı çok önemli çocukta eğer bir noksanlık varsa ailesine bakmak lazım ailede çocukların ilk eğitimi çok önemli.

Akyazı ligi başlıyor

Akyazı sporun her branşında ligler başlatılacağını söyleyen başarılı hoca, Başkanımızın yeni bir Akyazı ligi oluşturalım dedi Akyazı ligi ile ilgili çalışma yapıyoruz bizim düzenlemeyi düşündüğümüz Akyazı lig ile alakalı il spor şube müdürü Bülent kasım ile görüştüm. Şube müdürü kendisi ilçe spor müdürlüğünde bunun uygun olacağını söyledi dolayısıyla önümüzdeki süreçte bu konu ile alakalı toplantı yapacaz. Akyazı kaymakamı belediye başkanı ilçe milli eğitim müdürü, okullarda görev yapan beden eğitim öğretmenleri ve ilden de gençlik spor müdürü ilçe spor müdürünün katılımlarıyla geniş bir toplantı düzenleyeceğiz. Akyazı liginde okulların katılacağı futbol voleybola masa tenisi futbol voleybola karate branşında yapılacak. Hangi okul hangi branşla gireceğini okulların kendi tercihlerine. Başlangıçta belki birkaç şey eksik olabilir ancak ileriye doğru burada bizim mutlaka bu işi daha iyi yapmayı planlıyoruz.

Eski oyunlar tekrar canlandırılacak

Eski oyunları canlandırmak ve yeni nesillere eski oyunları öğretmek için çalışma yaptıklarını söyleyen Sait hoca, Çocuklarımızın televizyondur internettir vesaire havai ve başıboş işlerde eve gittiğinizde herkesin elinde telefon bizde diyoruz ki bizim eski kültürümüzde var bizim oynadığımız şimdikilerin oynamadığı mendil kapmaca, çuval yarışı, yumurta yarışı, yakar top, tombik vesaire ismini sayamadığım oyunları da burada maheler yarışması veya festival veya okullar yarışması gibi kurumlar arası sportif müsabakalar yetişkinlerinde spor yapmasını düşünüyoruz.

Alt yapıya önem verilmeye başlandı

As Akyazı takımının haricinde alt yapıya da önem verdiklerini söyleyen Sait Okur, Çalışmalarımıza as Akyazı spor takımından başladık onu devreye soktuk peşinden dedik ki 19 lar maçı başlıyor onları devreye soktuk. Peşinden 2000 ve üstü onları soktuk şuanda 17 ler 15 Ekimde onlar başlayacak onların hazırlığını yapıyoruz şuanda 2 Antrenör alt yapıda faaliyetde alt yapıyla alakalı çalışmalarına devam ediyoruz dedi.

SEZAİ YOLCUOĞLU

Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2014-10-16 13:13:40

Sait hocam!NİYETİN GÜZEL AMA ANTRENMANLARDA,SOYUNMA ODALARINDA NASIL AHLAK DIŞI KONUŞULDUĞUNU VE KÜFÜRLER EDİLDİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ.SPORDA İSTEDİĞİNİZ KADAR BAŞARILI OLUN,İSMİNİZİ DUYURUN MÜSLÜMAN KARDEŞİN BİRBİRİNE EN BASİT KELİME OLARAK OĞLUM DEMESİ AHLAKIN BOZUK OLDUĞUNU GÖSTERİR.SİN VE GAF KELİMELER ZATEN HİÇ DÜŞMÜYOR.NAMAZ ZATEN YOK.ALLAH HAYIRLI NESİLLER YETİŞTİRMEYİ NASİB ETSİN.ECDADIMIZIN KEMİKLERİ SIZLIYOR.ALKOL,İÇKİ,KUMAR VS.VS.VS. HER ŞEY YAYGIN VESSELAM

0
-0
10 yıl önce2014-10-15 12:18:12

Sait hocama yakışır başarılar dilerim ancak belediyeden nemalanan takıma alınmış bir kaç gereksiz antrenör var birde tesis lazım suni çim saha ne oldu hastanenin orda yapılacaktı spor salonuna basketbol oynamaya gıdıosun izin yok bunlar aşılması gereken sorunlar

0
-0
10 yıl önce2014-10-15 00:04:37

Bu göreve aslında benim getirilmem lazım. Sait kardeşimin bu işlerin üstesinden gelebileceğini zannetmiyorum.

0
-0
10 yıl önce2014-10-14 21:36:27

HAYIRLI OLSUN AMA ALİ ŞANLI

0
-0
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden