YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Aşçıoğlu'ndan Yaşar Yazıcı'ya Ziyaret

06-06-2010 13:09:00 - SPOR
Aşçıoğlu'ndan Yaşar Yazıcı'ya Ziyaret

Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar AŞÇIOĞLU Akyazı Belediye Başkanı Yaşar YAZICI’yı makamında ziyaret etti.

Hardal Burger Akyazı

Aslen Trabzonlu olan aile, 1967 yılından beri İstanbul’da inşaat sektörüyle uğraşmakta. AŞÇIOĞLU İNŞAAT firması, halen Akyazı’da oturan Baba Selahattin AŞÇIOĞLU tarafından kurulmuş, ardından bayrağı devralan ve şu an şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olan Yaşar AŞÇIOĞLU tarafından daha da ileriye taşınarak geliştirilmiş.

Koyu Trabzonspor taraftarı olan Yaşar AŞÇIOĞLU, genel anlamda da spora merakı ile de tanınıyor. İnşaat sektöründe insanlara “Modern Yaşamsal Alanlar” kazandıran AŞÇIOĞLU İNŞAAT, Beşiktaş’ın Fulya Tesisleri projesinin de mimarı, aynı zamanda bu yıl Galatasaray Futbol Kulübünün stat inşaatının da ihalesini kazandı. Yaşar AŞÇIOĞLU, memleketi olan Akyazı’yı her ziyaret edişinde AsAkyazıspor hakkında da bilgi alarak neler yapılması gerektiği hususunda yetkililerle fikir alışverişinde bulunuyor.   

Bu ziyareti esnasında ise, aynı zamanda AsAyazıspor  Kulüp Başkanı’da olan Başkan YAZICI’yı ziyaret ederek AsAkyazıspor hakkında bilgi alan AŞÇIOĞLU, karşılıklı fikirlerini paylaştı. Görüşme esnasında Başkan YAZICI, AŞÇIOĞLU’na  isminin yazılı olduğu AsAkyazıspor’ formasını ve flamasını hediye etti.

Yaşar AŞÇIOĞLU, bundan sonraki dönemde AsAkyazıspor’a ciddi anlamda destek sözü vererek, “AsAkyazıspor takımı ismiyle müsemma çok iyi insanlar yetiştirmiş bir takımdır. Bizim amacımız spora gereken önemi vermek ise biz bunu kendi öz varlığımız olan AsAkyazıspor’dan başlamalıyız. Dolayısıyla, Başkanıma burada bundan sonra  AsAkyazıspor’a ciddi anlamda destek sözünü veriyorum” dedi. 

Başkan YAZICI ise, Yaşar AŞÇIOĞLU’nun bu düşüncelerine tamamen katıldığını söyleyerek; “AsAkyazıspor hepimizin takımı, ben AsAkyazıspor kulubünü sadece bir futbol takımı olarak görmüyorum, şu dönemde gençlerimizin yetiştiği ve adeta kendilerine bir gelecek hazırladıkları bir okul olarak görüyorum,  ona sahip çıkmak sadece belediye ve başkanı ile değil tüm Akyazı ve sevenlerinin bir nevi görevi, bu anlayışta olduğu için Sayın; AŞÇIOĞLU’na Akyazı ve AsAkyazıspor adına teşekkür ediyorum. Yaşar AŞÇIOĞLU’nun her türlü desteği AsAkyazıspor için vereceği gerçeği, AsAkyazıspor takımına çok ciddi anlamda manevi destek olacaktır diye düşünüyorum. Bu arada, önümüzdeki günlerde AsAkyazıspor’da  önemli gelişmeler olacağını da belirtmek istiyorum” dedi.


 

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Nafaka davasında alışılmışın dışında karar
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden