YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

As Akyazı Spor Garajlar Taç Spora Kilitlendi

21-01-2012 13:41:01 - SPOR
As Akyazı Spor Garajlar Taç Spora Kilitlendi

As Akyazı spor yedi günlük Antalya kampından sonra bal ligi ikinci yarı ilk maçını Pazar günü oynayacağı garajlar taç spor maçına kilitlendi.

Hardal Burger Akyazı

Yedi günlük Antalya kampından sonra bal ligi ikinci yarı ilk maçını erenler sunu çim sahasında oynayacağı garajlar taç spor maçı için bugün lider halı sahada ter antrenmanı yaparak kendi tesislerinde kampa girdi.

Antalya kampında transfer ettiği Konya bey şehirde oynayan orta saha oyuncusu İsmail aksu ve çok yönlü defans oyuncusu Hasan karaoğlu’yla anlaşarak renklerimize bağlamıştı. As Akyazı takımına iki Ganadalı bir fildişinden olmak üzere üç futbolcuyu antrenmanlarına kattı.

Pazar günü erenler sunu çim sahada garajlar taç sporla oynayacağı bal ligi ikinci yarı ilk maçına hazırlık antrenmanı yapan as Akyazı spor takımı antrenörü sadettin Demirtaş takımının en üst seviyede olduğunu belirtti.
Antrenör Demirtaş, yedi günlük Antalya kampında takımızda olan iki sporcunun önünü açarak iyi oynamalarını sağladık buda bizim için transfer demek. Ayrıca Konya bey şehirde oynayan orta saha oyuncusu İsmail aksu ve çok yönlü defans oyuncusu Hasan karaoğlu’yla anlaşarak renklerimize bağladık. Ganadalı iki forvet oyuncusu Aziz ve Ebubekir fildişinden orta saha oyuncusu Sosias ı antrenmanlarımıza soktuk yöneticilerimiz anlaşma sağladığı takdirde takımımıza da katacağız üçü de çok iyi oyuncular dedi.

Garajlar taç sporla yapılacak olan maçın kendileri için önemli olduğunu da belirten Demirtaş yarın yapılacak olan maç bizim için önemli. Bal ligindeki maçlar hazırlık maçlarına benzemiyor. Maçı kazanarak seri tutturmak istiyoruz hedefimiz ilk üç oyuncularım buna inandığını ve buna gere oyun kuracaklarına biliyorum dedi.

Sezai YOLCUOĞLU

Güven Yapı
As Akyazı Spor Garajlar Taç Spora Kilitlendi
Marmara Göz
As Akyazı Spor Garajlar Taç Spora Kilitlendi
As Akyazı Spor Garajlar Taç Spora Kilitlendi
As Akyazı Spor Garajlar Taç Spora Kilitlendi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Batan gemide kaybolan Sakaryalı stajyerin cansız bedeni bulundu
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)