Aydın Metal
10 K Grup
Toprak Turizm

AS AKYAZI GOL DÜELLOSUNU KAYBETTİ

20-11-2010 22:20:00 - SPOR
AS AKYAZI GOL DÜELLOSUNU KAYBETTİ

Emirler sahasında oynanan Bekirpaşaspor- As Akyazıspor maçı gol düellosu şekline geçti.

Hardal Burger Akyazı
Bekirpaşaspor, As Akyazıspor karşışısında ilk yarım saate 3-2 öne geçti. İlk yarıda orta hakem Kamil Turan , As Akyzıspordan Murat'ı kırmızı kartla attı ve 2 kez penaltı noktasını gösterdi.
    Süper Lig A Grubunda zirvede yer alan As Akyazısor,  Bekirpaşaspor karşısında şok bir yenilgi aldı. Emirler sahasında oynanan maçta Bekirpaşaspor, Yasin ve Semih'in golleri ile 2-0 öne geçti. As Akyazıspr bu gollere Mustafa Zekeriya ile cevap verdi. Bekirpaşaspor M.Metin'in penaltı golü ile soyunma odasına 3-2 önde gitti. İkinci yarıda As Akyazıspor bir kişi eksik oynamasına rağmen pes etmedi. Bekirpaşaspor rakibini 4-3 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.
Bekirpaşaspor: 4 As Akyazıspor: 3
Saha: Emirler
Hakemler : Kamil Turan*** Ferhat Alkan*** Suat Güz***
Bekirpaşaspor : Ali Fuat**, Mustafa Sarı***, Mustafa Metin**** Y.Emre**** Yasin***** Burak*** (Tuncay*) Yunus Acun*** Yavuz** (Samet***) Semih*** (Mert**) Şaban**** Evrim****
Antrenör : Bayram Berber
As Akyazıspor: Bilal* Gökhan** Ayhan*** Sinan*** Abbas*** Mehmet** Semih*** Şehmuz*** Murat Dk. 29 K.K. Zekeriya*** Mustafa****
Antrenör: Ekrem Erdoğdu
Goller: Dk. 3 Yasin, Dk. 7 Semih, Dk. 30 Pen. , 70 M.Metin (Bekirpaşaspor) , Dk.13, 52 Mustafa Dk. 21 pen. Zekeriya, (As Akyazıspor)
ETHEM ACAR
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
KDV düzenlemesiyle ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak