Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Akyazılı Sporculardan Dört Madalya

02-04-2017 21:53:21 - SPOR
Akyazılı Sporculardan Dört Madalya

Akyazılı sporcular Çorumda yapılan müsabakalar sonucunda 2 altın 1 gümüş 1 bronz madalya ile döndüler.

Özgür Adımlar
Çorum'da düzenlenen Okullar arası Minikler Yıldızlar Türkiye grup müsabakalarına katılan Akyazı Paris ortaokulu ve Akyazı Yunus Emre kız imam hatip ortaokulu öğrencileri turnuvadan 2 Altın 1 Gümüş 1 Bronz toplamda 4 madalya elde ederek ilçe döndü.
 
 
Çorum'da gerçekleştirilen ve iki gün süren turnuvada Akyazı Paris ortaokulu öğrencilerinden Halil İbrahim Ekinci Erkekler 40 kg da Altın madalya. Burak Can Öztürk erkekler 44 kg da Altın madalya ve Erdem Aşar Bronz madalya. Akyazı Yunus Emre kız imam hatip ortaokulu öğrencilerinden Enise Özdemir bayanlar 38 kg da gümüş madalya kazanarak Elazığ'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.
 
 
Elde edilen başarıdan memnun olduklarını belirten Karate Antrenörü Sezai Yolcuoğlu, "Çorum'da gerçekleştirilen Okullar arası Minikler Yıldızlar Türkiye grup müsabakalarında derece yapan sporcularımı kutluyorum. Turnuvada ilçe milli eğitim müdürlüğünü ve Paris Ortaokulu ile Yunus Emre kız imam hatip ortaokulunu en iyi şekilde temsil etmek bizleri mutlu etti. Mayıs ayında Elazığ da yapılacak olan okullar arası Türkiye şampiyonasında ve 10-15 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya da yapılacak olan kulüpler Minikler Yıldızlar Türkiye karate  turnuvasında da en iyi şekilde ilçemizi temsi edeceklerine inanıyorum. Bizlere destek veren okul müdürlerimize Akyazı Halk eğitim Müdürü Dursun Ali Yaman'a Belediye başkanı Hasan Akcan'a teşekkür ediyorum. Her Şey Akyazı Gençliği İçin Durmak Yok Şampiyon Olmaya Devam İnşallah" dedi.
Ürdüç
Akyazılı Sporculardan Dört Madalya
UB Group
Akyazılı Sporculardan Dört Madalya
Akyazılı Sporculardan Dört Madalya
Akyazılı Sporculardan Dört Madalya

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden