YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Akyazı Gücü Süperlig Yolunda

01-12-2010 14:59:00 - SPOR
Akyazı Gücü Süperlig Yolunda

Akyazıgücü son haftalarda aldığı sonuçlarla şaşırtmaya devam ediyor.1. kümeye Akyazı grubundan şampiyon olarak çıkan Akyazıgücü 10 karşılaşma itibarı ıle 1.kümeye yenı cıkan takımlar arasında en başarılısı olarak dikkat çekiyor.Bu hafta rakiplerinin 3 puan bıraktığı Taşkısığı deplasmanından alnının akıyla çıkan Akyazıgücü rakibini 5-2 malup etmeyi başardı.

Hardal Burger Akyazı
Maç jandarmanın gecikmesiyle 45 dk geç başladı.karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi,9. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren genç okan düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi,bu dakikadan sonra Akyazıgücü atakları yoğunluk kazandı ve 17.dakikada yne sahnede okan vardı,35. dakikada sol caprazdan şık çalımlarla ceza sahasına giren Ali Uzuner'in şık asistinde Halil durumu 3-0 a getirdi.40.dakikada Akyazıgücü kalesine gelen Taşkısığıspor soldan yapılan ortada fırsatçılığını kullanan forvetiyle durumu 3-1 e getirdi.ilk yarı bu skorla tamamlandı.
        Maçın 2.yarısı Taşkısığısporun baskılı oyunuyla devam etti,maçın 70.dakikasında Akyazıgücünün kontra atağında yayın orda topla buluşan Ekrem Yılmaz'ın yarım volesi ağlarla buluştu 4-1.80. dakikada gelişen bir diğer kontrada Ali ve Okanın güzel paslaşması sonucu topla buluşan 15 yaşındaki genç Sedat 25 metreden Taşkısığı kalecisini avladı.Uzatma dakikalarında penaltı kazanan evsahibi Taşkısığıspor durumu 5-2 ye getirdi ve karşılaşma bu skorla tamamlandı.
        Maç boyunca takımını destekleyen ateşli Taşkısığı seyircisi centilmen tarzıyla maç sonunda Akyazıgücü'nü alkışlamayıda bildi.bu skorla puanını 19 a yükselten Akyazıgücü süper lig yolunda bir engeli daha aşmasını bildi.

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)